上一頁下一頁
發新話題

壞壞的sexycat 1,2,4,7,8,49,62,106,128,135,160,188,189,190

收藏  |  訂閱
3.0k  241.8k

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-10-29 12:18 AM 發表 查看引用來源

咦~~人地貓貓個名唔係咁來嘎~~不過的確又幾鍾意吃魚嘎~T_T 想吃蒸魚

可惜美國冇咩新鮮魚

引用:
原帖由 tomlmc 於 2015-10-29 11:13 AM 發表 查看引用來源
可惜美國冇咩新鮮魚
超市或者海邊咯 呢個都唔係問題 問題係我日日一個人吃飯 點有時間蒸魚T_T 又吃唔曬~要吃只可以去酒家吃

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-10-29 11:36 AM 發表 查看引用來源

超市或者海邊咯 呢個都唔係問題 問題係我日日一個人吃飯 點有時間蒸魚T_T 又吃唔曬~要吃只可以去酒家吃

:smile_30:咁又係...D魚唔可以過夜
過左夜會變到好腥
貓姐鐘意食咩魚:smile_30:?

引用:
原帖由 tomlmc 於 2015-10-29 12:04 PM 發表 查看引用來源
:smile_30:咁又係...D魚唔可以過夜
過左夜會變到好腥
貓姐鐘意食咩魚:smile_30:?
平時屋企鍾意吃非洲鰂~抵食又好味,除外嘎話就鱸魚,比較常見係餐廳

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-10-29 10:13 PM 發表 查看引用來源

平時屋企鍾意吃非洲鰂~抵食又好味,除外嘎話就鱸魚,比較常見係餐廳

其實你講左我都係去google睇樣:smile_30:
非洲鰂同普通唐人街既鰂魚唔知係唔係有分別

引用:
原帖由 tomlmc 於 2015-10-30 11:33 AM 發表 查看引用來源
其實你講左我都係去google睇樣:smile_30:
非洲鰂同普通唐人街既鰂魚唔知係唔係有分別
有D鰂魚會多骨D,非洲鰂唔算多骨,唔會太腥;酒樓就無計,好少賣便嘎非洲鰂,咪先點賺錢 lol

星期五啦!大家有無咩plan 呢個weekend?

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-10-31 12:39 AM 發表 查看引用來源
星期五啦!大家有無咩plan 呢個weekend?

貓姐今個星期會唔會去扮鬼扮馬:smile_30:?

引用:
原帖由 tomlmc 於 2015-10-31 08:45 AM 發表 查看引用來源
貓姐今個星期會唔會去扮鬼扮馬:smile_30:?
本身唔扮都係只貓啦~~~🐈~有念過去睇燈飾,不過又懶出門

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-10-31 12:29 PM 發表 查看引用來源

本身唔扮都係只貓啦~~~🐈~有念過去睇燈飾,不過又懶出門

如果貓姐扮鬼扮馬
仲打算叫你比我睇下扮左咩:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆