上一頁下一頁
發新話題

壞壞的sexycat 1,2,4,7,8,49,62,106,128,135,160,188,189,190

收藏  |  訂閱
3.0k  243.4k

引用:
原帖由 justfriend123 於 2015-7-21 12:30 AM 發表 查看引用來源
仲有乜野好的體位介紹來試玩下.........??:smile_o13:
過兩日繼續分享 lol

有D緊要嘎問下:NY嘎你地知唔知到邊度有D一個或者兩個星期嘎space可以放貨物?

google 裡查下在NY mini storage,佢哋有長短租.......

引用:
原帖由 justfriend123 於 2015-7-21 02:49 AM 發表 查看引用來源
google 裡查下在NY mini storage,佢哋有長短租.......
唔知道可唔可以放貨物呢 mini storage

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-7-21 02:56 AM 發表 查看引用來源

唔知道可唔可以放貨物呢 mini storage

可以.........哩度好多小型批發都會將啲貨放在 mini storage, 就係貪佢租期及租約夠彈性......:smile_o12:

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-7-20 01:47 PM 發表 查看引用來源
老細請去party?咁開心噶t﹣man:smile_o06:
朋友生日丫..
老細邊會咁好人
又唔係大時大節

引用:
原帖由 tomlmc 於 2015-7-21 09:36 AM 發表 查看引用來源
朋友生日丫..
老細邊會咁好人
又唔係大時大節
如果係老細的話 唔係應該掉返轉頭...
T-man買酒俾老細飲咩:smile_o10:

引用:
原帖由 justfriend123 於 2015-7-21 04:56 AM 發表 查看引用來源

可以.........哩度好多小型批發都會將啲貨放在 mini storage, 就係貪佢租期及租約夠彈性......:smile_o12:
Bronx果邊七十幾一個月,算唔算貴呢,5x5x7 size

引用:
原帖由 EV5322 於 2015-7-21 02:41 AM 發表 查看引用來源

最近點喔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆