上一頁下一頁
發新話題

馬拉松DIY一星期 + 前傳 + 公園#345, 迷思#257, 302, 396,785 + 限量相#599, 740

收藏  |  訂閱
939  46.3k

引用:
原帖由 Amanda_Fu 於 2015-9-13 01:34 PM 發表 查看引用來源

但佢好ENJOY 我對待佢, 仲話好少人做女王, 佢見到我好似執到寶咁,
又點可以破壞人地慬存的幸福呢
我又無叫你扔低佢XD
你未有時同佢玩, 有時同第2個玩LO-3-...
咁你唔洗成日巧悶咁之類玩死一樣XD"

引用:
原帖由 小榮x吹水 於 2015-9-13 01:26 PM 發表 查看引用來源
睇黎玩到好悶咁?
唔係悶GE~ 只係冇我等待左成日的HIGH HIGH咁囉

引用:
原帖由 Amanda_Fu 於 2015-9-13 01:26 PM 發表 查看引用來源

呢句說話我同自己講左10幾年
將唔開心既事講出來或打字出來,然後件事就過去了,從心中走出去了

引用:
原帖由 Amanda_Fu 於 2015-9-13 01:37 PM 發表 查看引用來源

唔係悶GE~ 只係冇我等待左成日的HIGH HIGH咁囉
搞到今日都冇咩心情咁?

引用:
原帖由 Amanda_Fu 於 2015-9-13 01:35 PM 發表 查看引用來源

今日濟水
既然制左水 口渴鳥...

引用:
原帖由 degree06 於 2015-9-13 01:28 PM 發表 查看引用來源
diy都唔係衰野呀。諗左咩好野

我諗返原來我DIY的內容有不愉快經歷的影子,
不愉快經歷係唔開心GE
咁DIY係開心GE

而家MIX 埋一齊, 我DIY應該開心好定唔開心好

例牌陰影片後不停重覆畫, 因為呢件事唔想做, 以前我會同佢講因為咁我唔開心, 而家唔想做, 開頭佢都接受, 但拒絕多幾次佢就好忟陣, 我都唔想諗起嫁.... 所以我話我有性冷感

我今日情緒好反覆, SORRY

引用:
原帖由 Amanda_Fu 於 2015-9-13 01:53 PM 發表 查看引用來源

我諗返原來我DIY的內容有不愉快經歷的影子,
不愉快經歷係唔開心GE
咁DIY係開心GE

而家MIX 埋一齊, 我DIY應該開心好定唔開心好

例牌陰影片後不停重覆畫, 因為呢件事唔想做, 以前我會同佢講因為咁我唔 ...
咁點解唔轉情節?

引用:
原帖由 Arctic 於 2015-9-13 01:29 PM 發表 查看引用來源

加油
唔好再諗

眼濕濕

引用:
原帖由 degree06 於 2015-9-13 01:37 PM 發表 查看引用來源
將唔開心既事講出來或打字出來,然後件事就過去了,從心中走出去了

我唔開心, 仲因為我果時係細路女, 見到佢咁開心覺得唔係咩事
我俾佢淫辱完, 仲叫我搵人一齊玩, 之後原來有好多人黎淫辱我同佢,
我懂性之後真係想死, 我更加對唔住佢

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-9-13 01:27 PM 發表 查看引用來源

=.=.....我初頭其實以為你可能出下街
周圍行下飲下下午茶之類去潔淨ETC= =
冇心情

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆