上一頁下一頁
發新話題

壞壞的sexycat 1,2,4,7,8,49,62,106,128,135,160,188,189,190

收藏  |  訂閱
3.0k  242.9k

引用:
原帖由 孤獨的男 於 2015-5-31 10:37 PM 發表 查看引用來源
你意思係加幾粒你d老泥丸落去被野度?:smile_o10:
你果D係老泥丸 貓貓嘎係奶香~lol

我覺得我可以開個貓貓留美生活版~upload pic上來~我係咪應該轉去旅遊版 lol

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-6-1 02:18 AM 發表 查看引用來源
我覺得我可以開個貓貓留美生活版~upload pic上來~我係咪應該轉去旅遊版 lol

放呢度都得者:smile_40:

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-6-1 02:18 發表 查看引用來源

ok wor
good idea

終於到左間NY邊嘎hotel 一路落雨塞車 脾氣暴躁 個前台仲要鬼咁唔識做 一開始搵唔到我嘎booking 仲要係parking淋住雨去門口~一D都唔pro~

從Boston出發去NY前的brunch(breakfast+lunch),味道傳統,呢D地方通常都係鬼佬去,比較local,每次去基本上都係我一個華人咁款,但也都係只有呢個時候覺得自己係US,好American Culture feel~

歡迎到NY ..........

引用:
原帖由 justfriend123 於 2015-6-1 08:02 AM 發表 查看引用來源
歡迎到NY ..........
Yep yep 今日落雨啊 好凍

這兩日都會有點雨 ....小心著涼 :smile_o12:

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-6-1 07:13 AM 發表 查看引用來源
終於到左間NY邊嘎hotel 一路落雨塞車 脾氣暴躁 個前台仲要鬼咁唔識做 一開始搵唔到我嘎booking 仲要係parking淋住雨去門口~一D都唔pro~
咁衰.........:smile_27:
貓姐黎NY又係出差:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆