上一頁下一頁
發新話題

壞壞的sexycat 1,2,4,7,8,49,62,106,128,135,160,188,189,190

收藏  |  訂閱
3.0k  242.8k

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-5-27 11:35 PM 發表 查看引用來源

比你地吹水吹走左~lol
估唔到貓姐咁輕:smile_30:
但係我地點敢吹走你:smile_34:
你地講車....我完全唔知點插嘴雖然我都想買車但好明顯....唔同:smile_42:

引用:
原帖由 tomlmc 於 2015-5-28 07:59 AM 發表 查看引用來源
估唔到貓姐咁輕:smile_30:
但係我地點敢吹走你:smile_34:
你地講車....我完全唔知點插嘴雖然我都想買車但好明顯....唔同:smile_42:
我覺得係NY買車好慘 塞車文停車位都夠曬煩

引用:
原帖由 HKSDC2 於 2015-5-28 06:00 AM 發表 查看引用來源

無問題
你想知D咩先
從零學起T_T 區分車型啊 性能點睇啊 之類

引用:
原帖由 HKSDC2 於 2015-5-28 05:59 AM 發表 查看引用來源

梗得啦
最緊要多相多文多UPDATE:smile_30::smile_30::smile_o06:
之前有pic~不過~e家用文補數啦,貓姐茶水舖有個不成文規定:有時候你地要吹水吹夠一定頁數 先po文哈 lol

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-5-28 09:06 AM 發表 查看引用來源

我覺得係NY買車好慘 塞車文停車位都夠曬煩
其實我買車係車我阿媽去下NJ或者Boston...去機場都ok
紐約就搭subway算啦
車位...真係有D難度
...但我覺得點都要有架車

引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-5-28 09:09 AM 發表 查看引用來源

之前有pic~不過~e家用文補數啦,貓姐茶水舖有個不成文規定:有時候你地要吹水吹夠一定頁數 先po文哈 lol
貓姐岩岩先出左文
我地幾時先又夠quota:smile_42:

引用:
原帖由 孤獨的男 於 2015-5-28 05:28 AM 發表 查看引用來源

無錯!就係ae100/101/102!
我果部都係...所以係馬拉搵緊front half cut黎
換引擎波箱同埋加個climate control

我部就升仙 應該唔救啦

引用:
原帖由 tomlmc 於 2015-5-28 09:16 AM 發表 查看引用來源
貓姐岩岩先出左文
我地幾時先又夠quota:smile_42:
11頁一po好唔好?

引用:
原帖由 tomlmc 於 2015-5-28 09:14 AM 發表 查看引用來源
其實我買車係車我阿媽去下NJ或者Boston...去機場都ok
紐約就搭subway算啦
車位...真係有D難度
...但我覺得點都要有架車
咁又係 有車係方便D嘎~

引用:
原帖由 孤獨的男 於 2015-5-28 06:05 發表 查看引用來源

我係Aus玩
合法換引擎

GOODGOod
其實係香港懶咁唔緊張
其他地方好多都任你點改啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆