上一頁下一頁
發新話題

壞壞的sexycat 1,2,4,7,8,49,62,106,128,135,160,188,189,190

收藏  |  訂閱
3.0k  242.8k

睇完你啲文咪順便入嚟諗住挖水吹 lol
引用:
原帖由 littlesexycat 於 2015-5-27 01:14 PM 發表 查看引用來源

吹水貼都來support 多謝曬先 lol

引用:
原帖由 HKSDC2 於 2015-5-27 01:39 PM 發表 查看引用來源

你見唔見我ACCOUNT係2004年open架:smile_30:
我係好少出聲先得咁少分
我當年係楂美版INTEGRA改B18C再改埋JDM直頭燈
到2009先轉楂STI:D
我記得美國好似叫 Acura DC2

引用:
原帖由 孤獨的男 於 2015-5-27 13:46 發表 查看引用來源
我記得美國好似叫 Acura DC2
USDM INTRGRA R係行B18A
不過我係用部無TECH普通版去改
同埋美版無直燈
都係要自己改
你都玩開車嘅?

BTW SORRY呀貓貓
搞到你間舖變咗車版添:smile_43:

貓姐去左邊:smile_o13:

引用:
原帖由 HKSDC2 於 2015-5-27 02:11 PM 發表 查看引用來源

同埋美版無直燈
都係要自己改
你都玩開車嘅?

呀貓姐唔會介意o既...:smile_o01:
我....玩下囉...
有部100仔準備換engine.. 4age 20v 正呀..
:smile_o05:

引用:
原帖由 凍檸茶COT 於 2015-5-27 03:24 PM 發表 查看引用來源
貓姐去左邊:smile_o13:
貓姐去左隊貓草,high到唔知自己去邊...:smile_o05:

路過支持一下,一陣先追番post睇

好正

引用:
原帖由 永恆之宇宙 於 2015-5-27 01:45 PM 發表 查看引用來源
睇完你啲文咪順便入嚟諗住挖水吹 lol

多謝支持 :)

引用:
原帖由 HKSDC2 於 2015-5-27 02:11 PM 發表 查看引用來源

同埋美版無直燈
都係要自己改
你都玩開車嘅?

唔緊要 打開個po 就預左大家吹水 多D人熱鬧D~我係咪可以開個實體店sexycat茶水舖,等你地入來幫襯 LOL

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆