上一頁下一頁
發新話題

妖精的旋律 (因為洗左機乜都冇矖 So 不能下載 Sorry)

收藏  |  訂閱
145  5.9k

is a nice anime, i had watched it for few times edi ^^

[[雖然有點血淋淋,不過並唔係以暴力作為賣點,感覺似“這醜惡又美麗的世界”]]
i agree with the way u say ^^

引用:
原帖由 sexpistol 於 2006-9-1 08:45 PM 發表
is a nice anime, i had watched it for few times edi ^^

]
i agree with the way u say ^^
^.^

引用:
原帖由 zxcv16hk 於 2006-9-1 08:29 PM 發表
希望仲有種啦~~~ 有d興趣
一定有種

我就覺得係妮悠啦~你諗下啵,最後己音樂盒停左,大鍾郁番,可能係提示黎,妮悠鍾意大鍾,露茜鍾意音樂盒,
所以音樂盒停左大鍾郁番可能係一種提示,雖然成個故仔就未完ge...因為最後個xx長官除左個假髮(可能有角ge人都係光頭(汗))又話新世界開始,所以我諗會有第2季,不過套野都過左成2年,都未出,可能冇,因為點講呢套野都係禁播,既然禁播又做黎做乜呢?所以都係睇漫畫,但係漫畫又唔知邊度有...再加上係日文orz
我就極力推薦呢套動畫,冇睇過果d就一定要睇啦,真係好好睇,我重睇又重睇都唔覺悶a_a

睇左LA   我死都支持你~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 笨笨龍 於 2006-9-1 09:01 PM 發表
我就覺得係妮悠啦~你諗下啵,最後己音樂盒停左,大鍾郁番,可能係提示黎,妮悠鍾意大鍾,露茜鍾意音樂盒,
所以音樂盒停左大鍾郁番可能係一種提示,雖然成個故仔就未完ge...因為最後個xx長官除左個假髮(可能有角ge人都係 ...
我都好想佢伏筆a  D人早都話可能有2但等左禁耐..........都好灰吓Lu~
睇到最尾又好似有下文真係好想睇a
漫畫全部日文~我都5g點睇L~

引用:
原帖由 qaaq5200 於 2006-9-1 09:12 PM 發表
睇左LA   我死都支持你~~~~~~~~~~~~~~
係我到下載的??
多謝你的支持

多謝樓主~~~~~
雖然睇過...不過好片都係要支持

引用:
原帖由 KING2020 於 2006-9-1 09:36 PM 發表
多謝樓主~~~~~
雖然睇過...不過好片都係要支持
多謝多謝 ︿.︿

請問係咪有ova 嫁???
係咪姐係特別篇啊??
如果唔係咁你有冇??可以分享下麻~~
^^

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆