上一頁下一頁
發新話題

妖精的旋律 (因為洗左機乜都冇矖 So 不能下載 Sorry)

收藏  |  訂閱
145  5.9k

妖精的旋律 (因為洗左機乜都冇矖 So 不能下載 Sorry)

妖精的旋律太好睇La~
所以我想同大家分享~
我有幾個fd睇完之後都
真係一套感人o既卡通片  所以我特意做種希望各都可以睇下La~
:013:
【呢套片有D血淋淋o既鏡頭,(不過D血淋淋o既畫面像真度mama)真係怕血o既
就5好下載La~
(真係好好睇ga)值得收藏

歡迎轉貼~

晚上10點半我就停左ga La 早上9點半就做返種 有乜不便Sor~                                                        

引用:
你地o既回復係做種者發貼的原動力!!

很多好卡通,看都看不完,點算好

引用:
原帖由 littleluck 於 2006-9-1 05:40 PM 發表
很多好卡通,看都看不完,點算好
慢慢睇Lo~
我長期做種 ^.^

好多血淋淋
怕怕 *.*

引用:
原帖由 chans 於 2006-9-1 06:24 PM 發表
好多血淋淋
怕怕 *.*
如果5係好怕血o既就一定5好錯過

推你

推你 我都睇過 好正架 不過漫畫個結局唔同(得日文字...睇圖only = =")

引用:
原帖由 00000 於 2006-9-1 06:47 PM 發表
推你 我都睇過 好正架 不過漫畫個結局唔同(得日文字...睇圖only = =")
漫畫的Lucy到最後係死左
但動畫Lucy到最後係點就好附爭議性
+埋OVA足本下載慢慢睇

thx~丫樓主, 好多post 已經絕種, 你既種給我希望

引用:
原帖由 合理 於 2006-9-1 06:56 PM 發表
thx~丫樓主, 好多post 已經絕種, 你既種給我希望
5洗客氣;)

題外話

我係動漫討論開左主題係講結個個影XD
我係認為佢係 妮優 唔知你點睇呢

上一頁下一頁