上一頁下一頁
發新話題

老婆太攰唔願做

收藏  |  訂閱
195  23.7k

我差不多成年冇得攪, 好燃慘, 我又唔係功夫唔得!

引用:
原帖由 bearwhitesouth 於 2015-8-17 01:21 PM 發表 查看引用來源

咦, 我�年紀同情況都同你差唔多喎 (但可能妳多啲)。不過我係男。咁你試過乜野方法嚟解決問題先 ?
又冇特別喎,有冇咩suggestion 可以share?

引用:
原帖由 Mina1215 於 2015-8-18 08:16 AM 發表 查看引用來源

又冇特別喎,有冇咩suggestion 可以share?

了解佢嘅煩惱?  直接討論?  佢係唔係有病?  制造浪漫?  按摩?  溫柔?  性感內衣?  一齊飲酒?  制造驚喜?每次嘗試一樣,唔好一次過用哂呀 !!

引用:
原帖由 bearwhitesouth 於 2015-8-18 11:20 AM 發表 查看引用來源

了解佢�煩惱?  直接討論?  佢係唔係有病?  制造浪漫?  按摩?  溫柔?  性感內衣?  一齊飲酒?  制造驚喜?每次嘗試一樣,唔好一次過用哂呀 !!
其實我每樣都試過,好似冇咩效果......如果唔係仲有人追,出街仲有男仔𥄫,我真係會冇曬自信

師姐,唔好咁講...有d人係身在福中不知福啫:smile_45:
引用:
原帖由 Mina1215 於 2015-8-18 09:54 PM 發表 查看引用來源

其實我每樣都試過,好似冇咩效果......如果唔係仲有人追,出街仲有男仔𥄫,我真係會冇曬自信

引用:
原帖由 ookiroppi 於 2015-8-18 01:35 AM 發表 查看引用來源
我差不多成年冇得攪, 好燃慘, 我又唔係功夫唔得!

成年咁耐...oh too bad

引用:
原帖由 Mina1215 於 2015-8-17 08:10 AM 發表 查看引用來源
我同男友都係30左右咋

拍拖已經咁....結左婚咪唔係諗?

引用:
原帖由 Mina1215 於 2015-8-18 09:54 PM 發表 查看引用來源

其實…你地未結婚,如果真係sex夾唔到,算喇,唔係咁話只會後悔。

It's great. Hope to see more posts from you!

我老婆都係,生完個B!就性冷感!又或者壹個先可能做一至二次!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆