上一頁下一頁
發新話題

Sweet Sweet既驚喜 (Update 文 #24, #58, #68, #72, #75 相 #24)

收藏  |  訂閱
86  26.6k

咁早吖師姐 :-)

番到屋企放低D野....
衰佬話好好咁服侍我....
番左成日工, 等我幫你按摩下..
開頭真係好正經按摩.... 由頭按到落腳..
跟住開始慢慢抽水.... 按摩緊膊頭.. 越按越落.. 落到心口..
隔住個bra係咁按.. 我話呢位技師我無請求按胸喎..
佢話熟客仔私人送....
咸濕仔.. 慢慢由按胸.. 到玩我lin lin.. 搞到人又痕又想要..
玩左陣lin lin, 佢索性拉低我個背心同bra..
出力舔lin lin.. 玩到濕晒... 衰佬知道我弱點係lin lin..
所以主攻我lin lin.. 玩左一輪.... feel到妹妹開始濕濕地....
直接同衰佬講... 我要你快D插我.... 大大力...
9秒9抱起我放我係床.... 分開我大脾..
等我睇過有幾想要有幾濕先...
係褲浪位申手入去摸我.. 拉開我條帶....
係門口了了下... 跟住拎隻手指俾我睇...
嘩.... 有人濕到咁梗要.... 係唔係好想要呢...
我: 老公我要你狠狠咁插我...
佢: 你自己叫我狠狠咁插你...
我: 係喇.. 係我叫..
好快咁除晒我D衫.. 係唔除我條t-back..
我又好手除晒佢D衫.. 佢開始硬既baby破褲而出..

Nice update

引用:
原帖由 anthonychan 於 2015-7-25 11:20 PM 發表 查看引用來源
Nice update

thanks

chok下baby.. 慢慢變硬... 硬左....
衰佬話換pos.. 玩69.....
舔到妹妹已經好濕, 加埋口水濕上加濕..
我既呼吸聲越0黎越急....
老公,, 快D大力插我...
換男上女下.... 佢擘開我大脾...
捉住又粗又硬既baby.. 係門口掃掃下....
正一衰人.... 吊我癮....
我話M完喇.. 唔使你戴dom dom.. 俾你射係入面...
聽完開心到即刻拉開t-back條帶.. 慢慢插入插入0黎..
佢一路要我自摸胸同西.. 想睇我為左插插有幾淫..
我: 老公,, 你baby今日特別粗特別硬.. 大力D屌我..
佢: 你今日真係夠晒淫, 一路摸一路俾我屌.
我: 老公鍾意既, 幾時都得..
佢開始越插越快, 越插越入.. 下下頂到盡....
feel到佢baby好脹. 問佢係唔係就0黎出..
佢up頭.. 我話俾我坐上0黎un下....
紋番baby出0黎.. 佢訓低.. 我慢慢對準佢baby坐落去..
見住佢龜頭好令.. 佢笑我你D淫水幫佢baby洗頭...
我一路un佢.. 佢一路渣我波....
un到咁上下我都差唔多到.. 我開始加快速度un爆佢..
我問佢夠未呀.. 佢淫笑話你應該問自己喎.. 你係上面,, 我俾你姦緊喎...
我扒係佢身上打車輪.... 我話你呢幾日有無淨雞雞打飛機都唔益我先..
佢話果日之後無喇.. 留番0黎俾家用...
最後換狗仔... 大大力.. 拍拍聲.. 射晒係入面仲慢慢流出0黎..
t-back濕晒唔使講.. 仲搞到床單濕晒要換....
衰人除左我便條t-back清潔佢baby..
我問佢有無拎過我D t-back打飛機..
佢既眼神加埋淫笑我已經有答案..

最後沖涼仲懶好人話幫我沖幹淨.. 其實係用花灑(轉成一條水柱)撞落我妹妹度..
衰人.. 搞到人又西痕.. 佢話痕咪等我幫你R下囉...
後面攬住我, 硬晒既baby頂住我pat pat...
手就係咁了我... 仲問係唔係好想再黎呢..
最後我扒係牆.. 佢係後面.. 係我屎眼掃掃下 (佢一路都想試)
我話你試下.. J都剪左你.. 佢成日都試我..
最後0黎多次我最鍾意既狗仔中出...

沖涼沖左成粒鐘先沖完... 沖完先記得咩底衫褲都無拎..
佢話唔使著啦.. 方便D...
最後佢去煮dinner, 我攤係sofa等食...

有新相?

引用:
原帖由 7413169 於 2015-7-26 10:33 AM 發表 查看引用來源
有新相?

新文就有

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2015-7-26 10:45 AM 發表 查看引用來源

新文就有
more

引用:
原帖由 matchxbox 於 2015-7-26 11:09 AM 發表 查看引用來源

more

呢兩日先加左..

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2015-7-26 11:25 AM 發表 查看引用來源

呢兩日先加左..
好吸引呀嘛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆