上一頁下一頁
發新話題

老婆太攰唔願做

收藏  |  訂閱
195  23.7k

好文

男友兩年無diu過我。。。
佢中意我含佢多過中意diu西,真係唔明點解性冷感到咁?

引用:
原帖由 nganan 於 2015-8-10 11:57 PM 發表 查看引用來源

我係男人, 我都明白你感受。大家同路人, 但你比我好,有得掂吓, 有口交。我希望所有男人都會珍惜喜歡做愛的女朋友。

之前留過言同師兄師姐分享過,女友最近1~3個月先同我搞一次...佢都4字出頭,成日都精神緊張,近幾年工作比較辛苦,後來佢去咗睇醫生,返嚟同我講佢已停經,醫生又話佢可能早咗更年期...佢話唔知係咪咁,所以唔想搞...其實我覺得有可能佢工作上長期精神緊張所導致...最近嘗試買潤滑劑加震動棒,希望刺激番佢嘅性趣,覺得有d效,都有做番一次,但佢接受唔到枝棒,所以冇用到,不過都1.5個月之前嘅事...之後間中我想搞就試探吓佢,無論說話上或行動上,都比佢拒絕咗...今日又比佢拒絕咗,唔知佢係咪講笑,叫我自己出去玩,不過玩得小心d...:smile_o04:,不過我咁大個仔都冇出過去玩,亦都唔想行到呢步...:smile_13:

唉,

我同男友一個月唔知有冇一次,仲要次次我主動,10次可能只有1次佢肯,其他時候唔係話攰就話唔舒服,唉~我仲後生喎,真係唔想咁早守寡😭😭😭

溝通下先,唔找中間位解決,只有你辛苦!

引用:
原帖由 albertchan2015 於 2015-8-7 01:33 PM 發表 查看引用來源

試過啦,仲慘。唔知係咪我手勢好,按完好想瞓,或者中途已經瞓著。我,當然係火上加油,扯到行啦。

你老婆真的太累了。放吓假會好些嗎?

引用:
原帖由 nganan 於 2015-8-10 11:57 PM 發表 查看引用來源

性冷感就唔會叫你含啦,可能你含得太舒服啦。

引用:
原帖由 Lesgoles 於 2015-8-16 01:32 AM 發表 查看引用來源
之前留過言同師兄師姐分享過,女友最近1~3個月先同我搞一次...佢都4字出頭,成日都精神緊張,近幾年工作比較辛苦,後來佢去咗睇醫生,返嚟同我講佢已停經,醫生又話佢可能早咗更年期...佢話唔知係 ...
佢講笑既啫,邊個女人想自己男人出去搵其他女人架。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆