上一頁下一頁
發新話題

我的成主之路 - 給日本妹引發主性 (update p.2, p.5, p.8, p.11, p.14)

收藏  |  訂閱
256  43.7k

咁我遲D 都寫, 同男友玩主奴o既經過

我刀想溝返件日本妹

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2015-8-19 09:21 AM 發表 查看引用來源
好呀,最鐘意睇到主奴既post, 有埋相仲正。

等你更新

great story! please update

引用:
原帖由 2sexydance 於 2015-8-18 08:33 發表 查看引用來源
好正呀,我又係寫緊犬調呀,支持!

引用:
原帖由  於 2015-8-18 11:06 發表 查看引用來源

我都寫緊part2。
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2015-8-19 01:21 發表 查看引用來源
好期待大家出文呢

引用:
原帖由 Karl0220 於 2015-8-19 05:12 PM 發表 查看引用來源
等你更新

打緊part2, 比啲時間。

引用:
原帖由 cx829 於 2015-8-19 05:47 PM 發表 查看引用來源
great story! please update
Thanks for your support

一路上堂,其實都冇心機,成日就諗住返去點玩隻賤母狗。落堂一返到去,見到日本妹舒舒服服咁扒喺床邊,特然火起,拎起鞭瘋狂咁打,日本妹比我嚇到好似狗咁想走入床底,佢學做狗學得好快,但比我扯住佢頭髮拉返佢出黎,打算星佢兩巴,點知比佢擋住,我更火起,推佢落地,踩住頭再用鞭打,之後佢就乖乖地比我摑佢兩巴,除褲用條啫塞入佢個口抽插,插左一陣見佢眼都紅晒,好啦,放過佢,同佢髪返啲手扣腳扣,得返條狗帶,抱起佢上床,鍚下佢額頭,咀仔,拎返個玩具出黎再指插下佢下體,當然唔會比佢高潮啦。佢以為同佢鬆左綁就等放唔駛做狗,同我講話要去廁所,我一巴摑落去,話佢知佢仲係一隻狗,要繼續爬同埋唔比講人話,見佢話尿急,我喺地下鋪左啲報紙,垃圾袋要佢喺度屙,我諗佢一生人都未試過咁賤,連去屙尿既權利都冇,賤到要好似狗咁屙,佢冇辦法,只好乖乖地咁屙喺報紙上面。咁樣比人望實黎屙尿,我諗佢好唔慣,搞左好耐先屙完,平時屙完佢會自己抹,但狗點識抹呢,我用杯細細杯既水,對住佢塊閪,一野淋落去,再用紙巾抹,跟住成袋拎去掉左佢。返入房,玩下電腦,佢就好似狗咁扒喺地下,我當佢真狗咁玩,先前喺寵物店買左個比狗仔玩既發聲波波玩catch, 我就喺房度拋黎拋去要日本妹catch, 開頭就好正常拋出去要佢用口擔返返黎,我又摸下佢讚佢good girl, 跟住我就衰衰格格咁對住佢塊臉掉,比個波一下一下咁掉落塊面,唔算話好侮辱,但應該都唔好受,佢又要乖乖地咁擔返返黎,好啦唔打佢,不過我就用腳讚佢good girl, 仲好似同狗仔玩咁用腳撩佢。拎起狗兜既食物餵佢當奬勵,咁佢當然要好似狗咁用口擔黎食啦,我當然唔會咁順灘啦,跌啲落地下,要佢喺地下擔返黎食,佢唔肯我就㩒佢個頭落去食,而牛奶我就先含喺口,再吐比佢飲,有時會滴啲落佢塊臉,同埋餵完一啖會吐一啖口水比佢接,又會用假啫塞佢個口,成個畫面真係好淫,而我,其實都忍住唔屌佢忍得好辛苦。玩左咁耐又要上最後一堂,同佢上返晒啲拘捒手套,手,腳扣,插返震旦,鎖返佢喺床邊,之後又再上堂。

引用:
原帖由 SexDevil 於 2015-8-21 03:00 PM 發表 查看引用來源
一路上堂,其實都冇心機,成日就諗住返去點玩隻賤母狗。落堂一返到去,見到日本妹舒舒服服咁扒喺床邊,特然火起,拎起鞭瘋狂咁打,日本妹比我嚇到好似狗咁想走入床底,佢學做狗學得好快,但比我扯住佢頭髮拉返 ...
我見識少,玩得都幾大力

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆