上一頁下一頁
發新話題

老婆太攰唔願做

收藏  |  訂閱
195  23.7k

引用:
原帖由 JLC 於 2015-8-26 04:27 PM 發表 查看引用來源

嘩,師兄你堅悲喎!

我女人又係近兩年勁無性趣,一個月最多兩三次,但我都覺得唔多夠...以前,佢真係水做,話嚟就嚟,做到我軟皮佢都未夠

講真,近兩年都想搵個SP解決下,但正如樓主話齋,驚屋企女人唔開心 ...
師兄,既然你已有咁嘅諗法,諗諗下便可能會成真,哈哈。。。

引用:
原帖由 katieW 於 2015-8-26 08:12 AM 發表 查看引用來源

咩你無讀過網上面D文章 講愈有幫手妻子處理家務
丈夫得到滿足性愛機會更大咩
除咗煮飯我唔做之外,洗衫摺衫洗碗清潔打掃,嘜鬼都做曬,總之女人話工作攰就天皇都無情講,佢到時到侯自動熄機瞓到死豬咁,頂唔順唯有食自己...

其實同呢度d師兄一樣,開心見誠溝通過都無咩用,佢有少少精神都寧願玩手機,都唔知娶老婆做咩…

引用:
原帖由 sam7211 於 2015-8-26 04:35 PM 發表 查看引用來源
師兄,既然你已有咁�諗法,諗諗下便可能會成真,哈哈。。。

幾廿歲重邊有呢d機會...有時唯有諗其他嘢分散下啲注意力啦

引用:
原帖由 Mina1215 於 2015-8-17 08:10 AM 發表 查看引用來源
我同男友都係30左右咋

其實師妹有諗住結婚生仔嘅話,之後可能會好似呢度啲師兄老婆咁收曬皮,揍仔揍到無曬性趣,到時可能到你老公/男友頂唔順呢

那些年,我女人都好大食下...俱往矣

你一星期1次咪算好,我好多時1個月先1,2 次

引用:
原帖由 JLC 於 2015-8-26 04:35 PM 發表 查看引用來源

除咗煮飯我唔做之外,洗衫摺衫洗碗清潔打掃,嘜鬼都做曬,總之女人話工作攰就天皇都無情講,佢到時到侯自動熄機瞓到死豬咁,頂唔順唯有食自己...

其實同呢度d師兄一樣,開心見誠溝通過都無咩用,佢有少少精神 ...
咁似我老婆

引用:
原帖由 JLC 於 2015-8-26 04:35 PM 發表 查看引用來源

其實同呢度d師兄一樣,開心見誠溝通過都無咩用,佢有少少精神 ...
你老婆有少少精神都情願玩手機?手機的另一方會否有另一人呢?

引用:

咁溝通過丶傾過之後,你了解更多或知唔知點解?佢又有乜反應定覺得冇問題?

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2015-8-26 05:07 PM 發表 查看引用來源

咁溝通過丶傾過之後,你了解更多或知唔知點解?佢又有乜反應定覺得冇問題?

其實個人感覺,就算婚前個女人有幾咁喜歡做愛,但唔知點解,好多女人在婚後便會開始失去性趣,我個人疑惑,唔知啲女人係真的失去性趣,抑或只對老公失去性趣,呢點的箇中原因,應該會係你哋啲師姐妹們先至最為清楚。

打 J

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆