上一頁下一頁
發新話題

老婆太攰唔願做

收藏  |  訂閱
195  23.7k

引用:
原帖由 紅豆雪 於 2015-8-21 08:17 PM 發表 查看引用來源

其實…你地未結婚,如果真係sex夾唔到,算喇,唔係咁話只會後悔。

啱聽 !!  真係會後悔㗎。

咁如果老婆工作忙 返屋企又要做家務 又真係有可能太累既
我全職在家服侍老公 但太粗重家務有請鐘點幫忙
倒無呢D 問題   一星期都做3-4次

引用:
原帖由 katieW 於 2015-8-25 01:14 PM 發表 查看引用來源
咁如果老婆工作忙 返屋企又要做家務 又真係有可能太累既
我全職在家服侍老公 但太粗重家務有請鐘點幫忙
倒無呢D 問題   一星期都做3-4次
師姐,你老公真幸福:smile_o06:

引用:
原帖由 ookiroppi 於 2015-8-18 01:34 AM 發表 查看引用來源
我老虎好撚自私, 她以前要就係咁缠住要, 佢舒服完就瞓, 冇理过我感受同需要。 連口交都唔比!

我調反轉T.T
次次男既滿足完就嗌累訓+_+
有時明明大家都想要 佢又搵藉口話好累要我用口幫佢出完就算。。唉

引用:
原帖由 Lesgoles 於 2015-8-26 12:50 AM 發表 查看引用來源

咩你無讀過網上面D文章 講愈有幫手妻子處理家務
丈夫得到滿足性愛機會更大咩

引用:
原帖由 katieW 於 2015-8-26 08:12 AM 發表 查看引用來源

這是真的嗎?

引用:
原帖由 katieW 於 2015-8-26 08:12 AM 發表 查看引用來源

係咩?咁我要快d 分享呢d 文章比老公睇,等我可以晚晚q埋雙手唔洗做家務先。hee hee hee

引用:
原帖由 bearwhitesouth 於 2015-8-6 05:01 PM 發表 查看引用來源

各位師兄已經比我好好多喇, 有得做。
雖然我同我�另一半都係彼此相愛, 但佢係工作狂同性冷感。夜晚雖然係同一張床,但冇親熱多年了。基本上係掂吓佢都唔比。 或者我哋呢對戀人,早就變成親人了,始終唔 ...
嘩,師兄你堅悲喎!

我女人又係近兩年勁無性趣,一個月最多兩三次,但我都覺得唔多夠...以前,佢真係水做,話嚟就嚟,做到我軟皮佢都未夠

講真,近兩年都想搵個SP解決下,但正如樓主話齋,驚屋企女人唔開心又怕有手尾跟,到而家都係得個諗字,唉!

引用:
原帖由 Lesgoles 於 2015-8-26 12:50 AM 發表 查看引用來源

我都覺得師姐老公非常幸福。

引用:

點解我有份幫手做家務,而結果唔係咁嘅?:smile_o03::smile_o03::smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆