上一頁下一頁
發新話題

萬聖節的一夜

收藏  |  訂閱
69  19.9k

萬聖節的一夜

我係dada,好耐都無係到出過文,相信無人識我了,等我簡單介紹下自己先

我今年29,係一個會計主任,幾年前識左第一個人夫sp之後,係性方面玩過吾少嘗試,多p,sex party,ons,野戰都玩過。

Dada而家有兩個sp,一個係同事,一個係老細,最近就經常同老細係office大戰,不過今次既故事,就同佢無關係。

話說星期六係萬聖節,公司有個客喺銅鑼灣某間酒店book左一個hall搞party,佢地邀請我老細出席,本來老細想帶佢老婆去,點知佢老婆話對呢d節日無乜興趣,去到又要化個鬼樣,佢吾鐘意,吾去,所以老細就叫我去

我以為老細完左會同我有下文,點知佢話夜晚要交人,等去空歡喜一場,我就著左條吊帶連身短裙,黑絲襪,入面著條t-back,上身無有胸圍,只係貼左乳貼,跟住就去party

去到會場,出面有d地方幫人化妝,我係咁易化左少少妝,帶左頂女巫既帽,披左塊披肩,扮個女巫入會場搵我老細

見到老細後,我地就去跟主人家打招呼,傾左一陣,有兩個鬼佬走埋黎,原來係主人家係美國既客,過黎同佢傾生意,佢地一個叫andy(美國白人),一個叫bill(美國黑人),過左一陣,主人家就帶老細去同其他人打招呼,我就繼續同佢地傾計.........

好眼訓喇,明晚繼續update

新acc,DADA豬

萬性節^^

萬聖節 3 p 的一夜 ! :smile_34:

引用:
原帖由 lostergundam 於 2015-11-2 04:17 AM 發表 查看引用來源
新acc,DADA豬

我無轉過a/c,我唸我吾係你所講果位“DADA豬“小姐。

引用:
原帖由 lostergundam 於 2015-11-2 04:17 AM 發表 查看引用來源
新acc,DADA豬

呢位係amanda, dada
另一個係dadapig,dada

睇嚟係黑白鴛鴦腸嘅節奏

引用:
原帖由 amandaywc 於 2015-11-2 03:21 AM 發表 查看引用來源
我係dada,好耐都無係到出過文,相信無人識我了,等我簡單介紹下自己先

我今年29,係一個會計主任,幾年前識左第一個人夫sp之後,係性方面玩過吾少嘗試,多p,sex party,ons,野戰都玩過。

Dada而家有兩個sp, ...
我認得dada呢個名啊!
支持。。。

正,等你再post

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆