上一頁下一頁
發新話題

後門被開發既經歷 XP (update左part2

收藏  |  訂閱
306  37.4k

引用:
原帖由 SawadiBB 於 2015-9-14 03:23 PM 發表 查看引用來源

60幾個未睇del淨10個。。。有難度:smile_27:
冇計!慢慢啦!萬事起頭難!haha

引用:
原帖由 SawadiBB 於 2015-9-14 03:01 PM 發表 查看引用來源

插完前門,再錫,再插?
咁就ok
我算重口味咩?:smile_o06:
吾算呀,我至 like係咁添,會啜到你標晒水,想吾想^o^?

引用:
原帖由 Henson14 於 2015-9-14 04:31 PM 發表 查看引用來源

吾算呀,我至 like係咁添,會啜到你標晒水,想吾想^o^?

唷~人地濕曬啦

引用:
原帖由 Gab15 於 2015-9-14 03:36 PM 發表 查看引用來源

冇計!慢慢啦!萬事起頭難!haha
:smile_o08:唔通佢唔想我回pm

引用:
原帖由 Gab15 於 2015-9-14 03:35 PM 發表 查看引用來源

就係因為你夠淫先乜都會試同玩得起!所謂男人唔咸濕女人唔會對住你淫到出汁!
其實清潔功夫我就唔係好清楚,或者你可以試下上網查下!
我都岩岩先話完佢
話係佢咸濕先教到我咁:smile_o11:

最近佢話怕麻煩
唔想玩後面。。:smile_o03:
次次都交完貨仔就訓覺唔理我:smile_o02:

引用:
原帖由 SawadiBB 於 2015-9-14 02:31 PM 發表 查看引用來源

我老細女人黎
磨豆腐試過未?

引用:
原帖由 SawadiBB 於 2015-9-14 03:17 PM 發表 查看引用來源

都可以咁講既。。
我第一次二穴都係因為high得制比我bf乘虛而入左:smile_o05:
遲d睇下有無機會分享下
講起都想玩:smile_47::smile_35:
BB妳玩二穴對手除咗BF重有邊個?單對單隻揪唔算二穴噃!

引用:
原帖由 SawadiBB 於 2015-9-14 04:50 PM 發表 查看引用來源

我都岩岩先話完佢
話係佢咸濕先教到我咁:smile_o11:

最近佢話怕麻煩
唔想玩後面。。:smile_o03:
次次都交完貨仔就訓覺唔理我:smile_o02:
哦!咁你同bf次次都係冇用套中出呀?
玩完後門要清潔一番係麻煩D,男人懶係咁啦!

引用:
原帖由 SawadiBB 於 2015-9-14 02:57 PM 發表 查看引用來源
老細終於行開左
繼續update先

話說上一次講到bf借d意 想入後門。。

#我又心思思。。都有dd想試。。
跟住係佢半哄半摸到我屈服既情況下。。。

扭扭另另左一輪
我算係半屈服左 (其實因為自己都有少 ...
強行仲要用沖涼液入去,有冇感染呀你

引用:
原帖由 Gab15 於 2015-9-14 05:45 PM 發表 查看引用來源

哦!咁你同bf次次都係冇用套中出呀?
玩完後門要清潔一番係麻煩D,男人懶係咁啦!
無中出。。佢就想呀:smile_45:
外射呀
哼。。撩我玩果個又係佢
人地上左癮想玩佢又唔制。。過份:')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆