上一頁下一頁
發新話題

跑步識左個男仔

收藏  |  訂閱
107  24.6k

跑步識左個男仔

上次因為自己把持不住所以失左少少預算。我冇再搵果個男仔了。因為見返佢就會諗起佢冇守信用。我係希望的男仔跟返我設計好既劇情去發展。最近識左另一個。係跑步果陣識既。佢撩我傾偈。咁講起佢住係球場隔籬。佢每次跑完步都係返屋企換衫沖涼所以佢係唔需要帶衫去換。我覺得咁樣實在太方便。就問佢可唔可以跑完步去佢屋企洗衫同埋沖涼。佢梗係話好啦。於是就發生左以下既事。

跑完步,我跟佢去佢屋企。佢俾我沖涼先。佢洗衣機就擺係浴室外面。我係裡面除晒所有衫出來掟入洗衣機然後我沖涼。沖完涼就咁圍住條毛巾出來(佢話冇衫俾我換,佢的衫唔岩我著..==)。我的衫仲洗緊。之後到佢沖涼。佢沖完就換左的乾淨既tee+短褲。

之後我地坐埋一齊睇電視。起初無乜野。不過我feel到佢有偷望我心口。我身上淨係得條毛巾。而且都包得幾低。因為條毛巾size唔係太大。僅僅遮到上面同下面。拉高或者拉低少少都會走光。

之後我話跑完步對腳好倦。問佢可唔可以幫我按下。佢好似唔識俾反應。可能佢估唔到我會咁問佢。咁我就打側坐開少少,成個人坐係梳化上,對腳伸直向住佢。之後佢話佢唔係好識架喎只係盡量試下。

之後佢就開始幫我按啦。由一隻腳既腳尖開始,捏下捏下,之後到腳爭,小腿。佢幫我按果陣我用手按住條毛巾下面以免走光。不過其實我唔太肯定遮唔遮到。之後佢按另一隻腳。之後佢坐埋左少少因為佢要按大髀。佢隻手越摸越上。去到大髀一半。之後又再上少少。差唔多掂到條毛巾。我留意到佢短褲有的野隆起左。

之後我話不如按膊頭。之後我背向佢坐。佢就跪係梳化上。係後面按我頸,膊頭果的位。因為張梳化都幾軟所以有幾次佢好似有少少失平衡咁挨左埋黎我度。而我隱約feel到佢有的地方硬硬地頂到我背脊。咁我諗,佢而家呢個角度.....應該係望到我心口,同埋條罅,睇到大半,好清楚。我垂低頭望下自己,胸前真係會隨住呼吸一起一伏。佢應該睇得好開心..==

之後我feel到佢雙手越摸越低,好似想摸落去,本來係頸同膊頭附近的,但而家摸下摸下好似摸到鎖骨對落少少。呢個時候我聽到洗衣機停左。即是洗完衫了。我就叫佢去乾衣。佢好似好無奈哈哈。

咁乾衣都係要時間的。咁我地做乜好呢。咁我就話不如我幫返你按啦。咁就輪到我做返頭先佢既角色。佢坐係度,我幫佢按腳,咁而家好清楚睇到佢係有反應。咁我扮睇唔到啦。按到去佢大髀附近,我視線望住佢凸起左既地方,問佢,你做咩咁樣既?咁佢就話我圍住條毛巾好sexy。咁我就坐開少少,扮驚,整理下條毛巾,見到佢的表情好無奈。之後佢問我係咪介意。我話咁又唔係介意既不過好似搞到你好辛苦咁,希望快的整乾的衫,我快的著返衫,咁你就冇事啦。佢就話唔緊要,唔會辛苦。

呢一刻其實我好想幫佢。不過我唔知點開口。冇理由我自己做主動。而且我又驚好似之前個男仔咁一發不可收拾。而佢又係比較怕羞果一類。於是一直大家都冇進一步行動。直至的衫乾好,咁我就去拎衫。心諗今次真係完全冇野發生?不過有時的野係估唔到的。

佢陪我一齊行去乾衣機度,我彎低身去拎的衫出來。可能坐得耐條毛巾其實唔係圍得好穩呢個時候竟然鬆左落來。我好快咁扶住但我又拎住的衫所以唔係遮到好多。基本上只係捉得住條毛巾一角然後遮係胸前。背面全裸由頭到腳已經俾佢睇晒。而佢呢,唔知佢係出於自然反應定係點,佢見我跌毛巾第一時間係行前半步扶住我。

呢個時候我好清楚feel到佢的硬物頂住我pat pat。我伸手去後面摸佢。佢叫左一聲,然後佢攬住我,錫我頸同耳仔。我轉身,mau低,將所有野包括的衫同埋毛巾都擺埋一邊,成個人俾佢睇晒,拉低佢短褲,用個嘴去幫佢。

佢好快就忍唔到。我成嘴都係。有的滴返出來。滴左的去心口。

之後我輕輕打左佢一下。話好衰呀整到人地污糟晒又要沖多次涼。咁我入去沖下個身,主要係洗洗個面同埋嘴。之後換衫,然後走了。

完。

好想做呢個故事男主角添!之後呢,有冇下文?

引用:
原帖由 Henson14 於 2015-11-7 12:36 AM 發表 查看引用來源
好想做呢個故事男主角添!之後呢,有冇下文?

暫時係得咁多咋。

佢攬住我黎錫果幾下我有反應。如果繼續俾佢錫落去可能我又會忍唔到。所以哈哈我就整爆左佢先。

引用:
原帖由 ~_~' 於 2015-11-7 12:42 AM 發表 查看引用來源

暫時係得咁多咋。

佢攬住我黎錫果幾下我有反應。如果繼續俾佢錫落去可能我又會忍唔到。所以哈哈我就整爆左佢先。
正.. c姐介唔介意陪我咩都傾下, pm我contant ok?

:smile_o12: 呢啲男仔幾吸引

引用:
原帖由 林小毛` 於 2015-11-7 01:04 AM 發表 查看引用來源
咁你有時都去跑下步阿:smile_o10:

我去跑 但無人會撩我講野囉-,-

我間唔中都會跑下步架~:smile_40:

引用:
原帖由 林小毛` 於 2015-11-7 01:04 AM 發表 查看引用來源
係啊唔會表現到好進取,有少少怕羞,但係又俾我發現佢有偷望我同埋有反應..^^'

引用:
原帖由 ~_~' 於 2015-11-7 01:09 AM 發表 查看引用來源

係啊唔會表現到好進取,有少少怕羞,但係又俾我發現佢有偷望我同埋有反應..^^'
少少怕羞呢下真係好殺食
師妹晚晚勤力啲跑啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆