上一頁下一頁
發新話題

diy VS 出街食飯

收藏  |  訂閱
3.0k  59.2k

引用:
原帖由 靚女媽咪 於 2015-11-13 10:42 PM 發表 查看引用來源

唉.....我就黎連氣都無啦!:smile_13::smile_13:
今時今日, 我已選擇左吾開飯算
Cheer up, 希望在明天,可能明天有轉機呢

引用:
原帖由 娜美星人 於 2015-11-13 10:47 PM 發表 查看引用來源

Cheer up, 希望在明天,可能明天有轉機呢

如果diy, 我吾會啦.....
如果出街食, 我又無膽......
屋企果件......算吧啦!

引用:
原帖由 靚女媽咪 於 2015-11-13 10:49 PM 發表 查看引用來源

好似好絕望咁,可能你個件突然覺醒,脫胎換骨呢,比少少希望自己啦,人生流流長,少少希望一定要有嘅

引用:
原帖由 娜美星人 於 2015-11-13 10:56 PM 發表 查看引用來源

好似好絕望咁,可能你個件突然覺醒,脫胎換骨呢,比少少希望自己啦,人生流流長,少少希望一定要有嘅

nonono

佢點突然醒覺都無用........講真, 咁多年....重唔知咩事咩!

引用:
原帖由 靚女媽咪 於 2015-11-13 11:17 PM 發表 查看引用來源

nonono

佢點突然醒覺都無用........講真, 咁多年....重唔知咩事咩!
真係咁絕望?

引用:
原帖由 靚女媽咪 於 2015-11-13 11:17 PM 發表 查看引用來源

nonono

真係咁慘、咁絕望,佢真係咁唔掂,咁希望奇蹟降臨係你身邊

引用:

nonono

Sorry to hear that
仲會唔會幫襯街外飯呢咁?

引用:
原帖由 靚女媽咪 於 2015-11-13 10:49 PM 發表 查看引用來源

好灰呢… 不過我都係一樣情況... 唉…

其實....點解唔直接同你老公講?

引用:
原帖由 redkid 於 2015-11-14 03:49 AM 發表 查看引用來源
其實....點解唔直接同你老公講?

我諗師姐們應該都有同老公反映過掛?

就好似我咁, 一直以來明示暗示直接講都有講過唔少次, 可惜對方意見接受, 行動照舊......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆