上一頁下一頁
發新話題

diy VS 出街食飯

收藏  |  訂閱
3.0k  59.1k

引用:
原帖由 ms.hayley 於 2015-11-13 11:52 AM 發表 查看引用來源

其實連稱呼都改埋 我老公就算小朋友唔係度都叫我做媽咪…連普通叫返做老婆都懶了

出去我會叫老婆多

引用:
原帖由 娜美星人 於 2015-11-13 01:00 PM 發表 查看引用來源

試下向好個方面諗, 會唔會感覺好少少

盡量啦!

好多嘢吾係我想就得架!

引用:
原帖由 靚女媽咪 於 2015-11-13 02:34 PM 發表 查看引用來源

盡量啦!

好多嘢吾係我想就得架!
呢層我都明白,不過心境改變一切, 有陣時一啲自己認為所謂嘅大事,轉個頭諗下,可能(可能乍) 只是一啲微不足道嘅小事,唔痕唔養,笑下咪算

今日果然係黑色星期五,竟然日光日白同個男人客講電話時,
又游左去性既野!

客:我趕著所以我自己攪掂左。
我:吓,你自己攪掂左,我仲打算約你,
甘如果你有需要可以搵我。
(當我講完尼句說話,自己面都紅哂,勁尷尬忍著笑)

其實係好簡單對答,但當肚餓時會將所有野都圍繞著性事!

唉⋯!!

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-13 03:26 PM 發表 查看引用來源
又游左去性既野!

(當我講完尼句說話,自己面都紅 ...
嘻~師姐,小事姐

引用:
原帖由 ms.hayley 於 2015-11-13 15:28 發表 查看引用來源

嘻~師姐,小事姐

但我會嬲自己吾專業吾集中,最重要係我咸濕緊電話果位素未謀面既男人!

好慚愧自己好似變態呀!!

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-13 03:26 PM 發表 查看引用來源
又游左去性既野!

(當我講完尼句說話,自己面都紅 ...
你睇住性版去答客問題!真真大膽!當係黑色星期五入面小小既趣事

引用:
原帖由 娜美星人 於 2015-11-13 02:52 PM 發表 查看引用來源

呢層我都明白,不過心境改變一切, 有陣時一啲自己認為所謂嘅大事,轉個頭諗下,可能(可能乍) 只是一啲微不足道嘅小事,唔痕唔養,笑下咪算

多謝你呀!日光日白我都淡淡然既
夜晚瞓吾著時就諗太多囉:smile_39:

引用:
原帖由 靚女媽咪 於 2015-11-13 15:32 發表 查看引用來源

你睇住性版去答客問題!真真大膽!當係黑色星期五入面小小既趣事
我冇睇著性版去回答對方。
純粹自己衰。

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-13 03:31 PM 發表 查看引用來源

但我會嬲自己吾專業吾集中,最重要係我咸濕緊電話果位素未謀面既男人!

好慚愧自己好似變態呀!!

咁就要睇你地講左啲咩性話題啦 哈哈~
但唔洗擺上心喎…下次小心啲啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆