上一頁下一頁
發新話題

diy VS 出街食飯

收藏  |  訂閱
3.0k  59.1k

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-11 05:13 PM 發表 查看引用來源

尼個世界冇 free lunch ...
吾係個個都知呢?食野,都要睇間餐廳岩食先行入去,可惜呢度……

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-11 05:09 PM 發表 查看引用來源

睇到你尼句「註定寂寞」,我個心好酸呀!
以為好容易,但其實仍然好遠!
就算肚餓到想隨便,但始終過吾到㗎!
我都係等餓死算了!!:smile_42:
你未遇到姐

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-11 05:22 PM 發表 查看引用來源

但好多時候人哋只為搵食,會覺得花時間溝通是浪費,
不如搵D速食仲好過慢慢講!所以一D都吾容易架!
速食只能解一時之需要,飽左就會好冇癮,有feel先玩得耐同滿足呢!
大家要求不同吧!始終不能餐餐麥記啩!

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-11 05:09 PM 發表 查看引用來源

睇到你尼句「註定寂寞」,我個心好酸呀!
以為好容易,但其實仍然好遠!
就算肚餓到想隨便,但始終過吾到㗎!
我都係等餓死算了!!:smile_42:
搞好自己屋企果個可能重實際

共勉之~~~~~

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-10-31 01:29 AM 發表 查看引用來源

最後我都加蛋一齊玩,終於止咳了,今晚可以訓覺舒服哂。
不過什麼玩具都好,根本比不上男人的亅亅 ⋯ 我今晚吾應該浪費錢。

你都有玩具, 我連玩具都未掂過:smile_27:

引用:
原帖由 靚女媽咪 於 2015-11-11 05:57 PM 發表 查看引用來源

去買

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-11 05:22 PM 發表 查看引用來源

但好多時候人哋只為搵食,會覺得花時間溝通是浪費,
不如搵D速食仲好過慢慢講!所以一D都吾容易架!
睇心態,而大家相遇係緣分

引用:
原帖由 靚女媽咪 於 2015-11-11 17:57 發表 查看引用來源

我自己玩具只會愈玩愈寂寞,嗰份滿足感完全兩回事,如果你未買可以考慮吾使買了。

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-12 08:25 AM 發表 查看引用來源

我自己玩具只會愈玩愈寂寞,嗰份滿足感完全兩回事,如果你未買可以考慮吾使買了。
你贈我體溫 我贈你興奮,玩具邊比到呀

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-12 08:25 AM 發表 查看引用來源

玩具只可以短暫滿足 但愈玩愈麻木
師姐平時會唔會影下啲相引老公

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆