上一頁下一頁
發新話題

幻想中的主人 #33 #49

收藏  |  訂閱
71  5.2k

引用:
原帖由 psyam 於 2015-11-16 10:04 AM 發表 查看引用來源

所以好難想像 因為老公平日勁善良勁就得人
唔想令佢變成另一個人
所以幻想下好啦

性幻想係一瞬間既事,但夫妻相處係一世既事
搞到老公誤會你水性揚花就唔抵咯

引用:
原帖由 psyam 於 2015-11-16 10:55 AM 發表 查看引用來源
尋日下晝準備緊晚餐 老公打完波番到黎開門就衝埋黎
好激烈咁錫我 佢話見到我咁賢淑幫佢打理頭家 加上著住條短裙仔 好索所以引唔住
結果就裙都唔除 淨係除左條底底就插左入黎
由於老公尋日好興奮 所以好長好脹  ...
你老公呢次死咯:smile_39:
你個衰妹鍾意佢啲臭味, 佢次次打完波攰到死重要餵飽你, 唔變人乾都唔得:smile_30:

佢又唔知你個小淫妻重要邊搞邊諗第二個...fight club 個tyler durden啱唔啱口味?

您所在的用戶組(新手)無法進行此操作。

我回覆唔到信息,留唔到微信
你俾微信我,等你

不如搵個主人

有奴性既女人, 呢度都好多, 不過好多都係敢諗唔諗做

樓主唔見左?

引用:
原帖由 gateview 於 2015-11-16 05:58 PM 發表 查看引用來源
樓主覺得自己係一件點樣的洩慾工具?
可講下你心理狀態?
你的心理是否因過往的陰影而做成?

另外, 建議你唔好比你老公知道好了, 因你地已結婚, 而且應該係婚姻美好果類.
無謂改變大家已建立好的形象, 為生活增加 ...
可能是因為我細個就被人遺棄 覺得所有人都唔可信
老公就是我最親近的人 唔知點解有時會好想佢唔好對我咁好 佢愈錫我好似愈唔安全...

引用:
原帖由 笨Q造馬皇 於 2015-11-16 11:05 PM 發表 查看引用來源

你老公呢次死咯:smile_39:
你個衰妹鍾意佢啲臭味, 佢次次打完波攰到死重要餵飽你, 唔變人乾都唔得:smile_30:

佢又唔知你個小淫妻重要邊搞邊諗第二個...fight club 個tyler durden啱唔ࢋ ...
唔係我要求架 係佢衝埋黎
不過當然我好開心啦

最近忙住工作 都沒有時間上來分享下

前幾晚老公都蠢蠢欲動 唔知關唔關煲左少少補既湯比佢飲 (我見佢抵抗力弱左先煲 並不是有什麼企圖 哈哈) 可惜我唔方便 所以令佢更加慾火焚身
見老公咁辛苦 我忍唔住主動去服侍佢 於是我將佢推落床 好溫柔地親吻佢頸部敏感位置 再慢慢掃落去佢乳頭 啜下舐下 聽到老公舒服到忍唔住輕嗯左幾聲後 我再順勢往下進攻
老公個度已經脹晒硬晒 我再錫佢大脾兩側 見到佢震左幾下 之後就開始服侍佢既大爺啦
首先舐佢個袋底 有時打圈有時吸啜下 然後再往上舐
舐晒全條後我慢慢將大爺放入口 慢慢吸住愈吸愈落
去到一半到已經再落唔到 於是條脷係口入面不停舐同個口不停吸 又進又入咁樣一段時間後 老公就出番黎射左 佢好錫住我 怕污衊所以唔會射入我個口

成個過程我都知道自己服侍緊老公 無幻想第二個 不過個心理狀態就係度諗平日工作上的確高高在上非常專業既自己 依家只係好卑微咁服侍住呢個男人 呢刻我既價值只係唔使錢既玩偶 任人擺佈之餘 還要心甘命抵咁去賣力如此低賤 結果愈想愈落力亦愈興奮 於是打算下次再想點新意思服侍老公

題外話:我收到好多信息叫我加wechat 其實我上黎旨在分享下 或者睇下大家分享而尋找幻想靈感
自己真的無意圖要出軌 所以唔好浪費時間係我身上啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆