上一頁下一頁
發新話題

diy VS 出街食飯

收藏  |  訂閱
3.0k  58.6k

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-10-29 04:33 PM 發表 查看引用來源

豁出去談何容易,女人吾同男人,女人要有 feel 先可以。 我都希望自己有勇氣豁出去,至少生理上也可以舒緩一下。

不能認同更多,c姐!!!!!!!
睇到其他人個個玩到好放,食飽飽個滿足感,
羨慕死我丫
而且要有feel先可以,我搵到個我有feel的,
自己都好想要,就係放唔開!
次次都同自己講,下次一定豁到出去
豁到一次 以後就爽
但。。唔好話我自己。。連對方都淡淡地
覺得我放唔開吧,一次又一次
我都對自己好失望

引用:
原帖由 austin~ 於 2015-10-29 04:40 PM 發表 查看引用來源

絕對會
呢度好多有心人同善長仁翁
師兄最喜歡為師姐解決性憂愁,哈哈。。。

引用:
原帖由 sam7211 於 2015-10-29 04:42 PM 發表 查看引用來源

師兄最喜歡為師姐解決性憂愁,哈哈。。。

傻啦
你估我開善堂咩
同大家吹下水還可以

引用:
原帖由 林小毛` 於 2015-10-29 04:42 PM 發表 查看引用來源
不能認同更多,c姐!!!!!!!
睇到其他人個個玩到好放,食飽飽個滿足感,
羨慕死我丫
而且要有feel先可以,我搵到個我有feel的,
自己都好想要,就係放唔開!
次次都同自己講,下次一定豁到出去
豁到一次  ...
小毛之前唔係已豁了出去嗎?

出去玩下試下先,唔啱又冇咩大不了,自己試過先知

回覆 31# 的帖子

約得sp出去玩,點解唔玩得放開一些呢?
舒發一吓情緒都好丫,就住就住不如食自己好過……

引用:
原帖由 kkp0000 於 2015-10-29 16:43 發表 查看引用來源
出去玩下試下先,唔啱又冇咩大不了,自己試過先知

可惜未搵到人,網上C9朋友話我,吾好理有冇 feel 食左先算,但我真係吾可以冇 feel 都照食。

豁到出去就有故開新po啦:smile_24:

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-10-29 04:47 PM 發表 查看引用來源

可惜未搵到人,網上C9朋友話我,吾好理有冇 feel 食左先算,但我真係吾可以冇 feel 都照食。

呢個心理關口唔係人人都可以過到
過唔到亦唔需要自責

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-10-29 04:47 PM 發表 查看引用來源

傾左計先
一add就知自己鍾意邊啲

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆