上一頁下一頁
發新話題

diy VS 出街食飯

收藏  |  訂閱
3.0k  58.6k

馬師兄,你既 part 3 ⋯ 我要分3次睇!
吾係因為編野長,而係每次都睇到我好痕又好濕,
尤其係中間嗰段,我睇睇下要飲水降溫⋯!!
同埋見到你話有20分鐘,乜原來男人可以甘耐架?!

點解我未遇過20分鐘㗎!!

引用:
原帖由 西西利亞 於 2015-11-27 13:41 發表 查看引用來源

幾時到妳行動先 禾想睇你包膠多的
開新屋未師姐:smile_38:
我都想包膠,但冇人要呀!

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-27 02:51 PM 發表 查看引用來源

點解我未 ...
其實15-20分鐘剛剛好

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-27 02:51 PM 發表 查看引用來源

點解我未 ...
我睇姿勢同狀態啦,女上男下一般都會做耐d, 希望師妹妳喜歡,我文筆麻麻,比起好多出面師兄師姐文采差好遠,我仍然會不停更新人妻客事及以往經驗架

引用:
原帖由 馬友友 於 2015-11-27 14:55 發表 查看引用來源

我睇姿勢同狀態啦,女上男下一般都會做耐d, 希望師妹妳喜歡,我文筆麻麻,比起好多出面師兄師姐文采差好遠,我仍然會不停更新人妻客事及以往經驗架

馬師兄,你好勁呀,20分鐘我真係未試過,
希望你可以分享多D經驗,我希望可以學多D,
尤其係點樣男人會舒服多D,我都希望我可以令對方舒服。
:smile_o05::smile_o05:

引用:
原帖由 Arctic 於 2015-11-27 14:53 發表 查看引用來源

其實15-20分鐘剛剛好

20分鐘喎,吾係成個過程20分鐘!:smile_o14:
我真失禮,我未試過,就算成個過程都冇20分鐘!:smile_o08:

引用:
有幾濕先....:smile_46: 噙晚有無diy啊:smile_04: 分享下丫

引用:
原帖由 西西利亞 於 2015-11-27 03:06 PM 發表 查看引用來源

有幾濕先....:smile_46: 噙晚有無diy啊:smile_04: 分享下丫
我諗樓主應該有DIY既....

多謝大家的支持和分享,
我地衝破200大關,亦都係時候搬屋啦。

新舖:
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=25320786&extra=page%3D1&frombbs=1

希望大家繼續支持,我好需要你地呀!:smile_o09::smile_o09:

新舖繼續分享、繼續討論、繼續性趣、繼續咸濕。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆