上一頁下一頁
發新話題

diy VS 出街食飯

收藏  |  訂閱
3.0k  58.9k

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-26 11:16 AM 發表 查看引用來源
有新消息,話説尋日第一次見 KY,
雖然對左成日,但我帶著口罩,除左食飯之外一直冇除過,
所以我尋日好似啞左甘,只有點下頭,同佢講野真係得幾句。

但佢頭先竟然打電話比我,問候我呀⋯⋯嘩  ...
借你老細既名過橋 佢真正既目標係你

引用:
原帖由 ms.hayley 於 2015-11-26 10:36 AM 發表 查看引用來源

一齊呀~馬兄請食飯喎 哈哈~

好呀,約埋 hayley 師妹一齊食啦

先同大家分享part 1

引用:
原帖由 kk0921 於 2015-11-26 11:21 發表 查看引用來源

借你老細既名過橋 佢真正既目標係你

應該吾會啩,不過佢問候我嗰一刻,真係好冧㗎!

先講少少background…
小妹外國長大,思想開放,接受程度都幾大又無咩港女特質。所以由細到大係香港都係男仔FD多,無咩女仔FD既,基本上絕對係港女天敵。
正因為同男仔相處得多,心態上我好似男人但又帶女性溫柔 。所以某程度上雖然樣唔算靚,身材唔算正,但一直都幾受男性歡迎,經驗都係咁累積返黎 (純粹自誇 )

以下對話就唔多講啦~大家當故事咁睇就算

話說個日約左情人…前一晚我都有msg佢 “red/black”,之後佢覆返”red”
先講下當日打扮…係一件one piece長袖,伸一伸懶腰就會走光個種長度,再加著左對到大脾既黑絲,入面著左套紅色既bra同tback
因為佢事前都無講去邊,我亦無諗過係點玩,但當日早上佢已經msg我有冇帶眼罩
其實我想俾驚喜佢,就呃佢無啦:smile_o01:  (事關小妹有一set眼罩手帶係紅色既~唔怪得個衰人話要紅色啦~)
當日會合左之後,就上左車去酒店啦….因為我知佢心情有少少差,所以一上車就挨埋去錫返佢,又摸下佢,見佢都幾受落…好快就去到酒店 (其實小妹會覺得九龍塘環境會仲舒服,不過算啦~都已經黎到,一切已經太遲了)
上到去我沖涼先,之後換左條lace睡裙+黑色VS tback,出黎佢見到都已經硬晒。(比起唔著,其實著到遮啲唔遮啲,會更加誘人)
到佢沖完我就好自動波從後攬住佢錫,車左一陣佢又問我有冇帶眼罩,我就指住另一邊表示已經攞左出黎。佢開心到急不及幫我帶上眼罩,又綁起左對手。跟住就開波周圍摸周圍錫,仲問我咩感覺…其實真係好似俾唔識既人搞緊咁,好刺激。
之後佢打蛇隨棍上,問我有冇幻想過俾佢FD搞…一聽到呢句,成個人又撻著左,俾佢搞到愈來愈濕。之後佢叫我等等,一陣之後就Feel 到佢用好凍既水濕過隻手黎摷我,即時成個人震一震。同時我亦聽到有人開水沖涼…..即係話….有!人!入!左!黎!:smile_o04:

好,而加先等馬兄包膠左先

引用:
原帖由 ms.hayley 於 2015-11-26 11:40 發表 查看引用來源
先同大家分享part 1
Come on baby ... Part 1 pls

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-26 08:00 AM 發表 查看引用來源
早晨呀各位師兄師姐

尋晚又忍唔住 DIY,依家好似上癮甘,
吾做吾舒服!!:smile_o05:
一定sweet sweet

引用:
原帖由 ms.hayley 於 2015-11-26 11:45 發表 查看引用來源
先講少少background…
小妹外國長大,思想開放,接受程度都幾大又無咩港女特質。所以由細到大係香港都係男仔FD多,無咩女仔FD既,基本上絕對係港女天敵。
正因為同男仔相處得多,心態上我好似男人但又帶女性溫柔 ...
師姐,我吾掂了,好熱㖭!
我要搵支 KY 救命呀!

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-26 11:50 AM 發表 查看引用來源

沒有最激…只有更激😂😂😂

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-26 11:50 AM 發表 查看引用來源

你可在公司滅火呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆