上一頁下一頁
發新話題

diy VS 出街食飯

收藏  |  訂閱
3.0k  59.0k

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-25 05:53 PM 發表 查看引用來源
我終於返來喇

估吾到攪左成日,個腦實哂成個人虛脫,我懷疑可能尋晚玩得太勁,所以今日成個人勁吽吽豆豆未回魂甘!不過我都備而來帶定口罩,冇乜出聲又可以遮疲態。
今次平安歸來,多謝大家:smile_o ...
冇事 平安返黎就好啦
唔好一放左工又亂諗野喎

我想知叫得ky個名
個外型係點xdxd

引用:
原帖由 ms.hayley 於 2015-11-25 17:59 發表 查看引用來源

good good good!!!平安無事就好了!

師姐:smile_o09:

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-25 05:53 PM 發表 查看引用來源
我終於返來喇

估吾到攪左成日,個腦實哂成個人虛脫,我懷疑可能尋晚玩得太勁,所以今日成個人勁吽吽豆豆未回魂甘!不過我都備而來帶定口罩,冇乜出聲又可以遮疲態。
Good 安全著陸

安全回歸就好

引用:
原帖由 kk0921 於 2015-11-25 18:00 發表 查看引用來源

冇事 平安返黎就好啦
唔好一放左工又亂諗野喎

我想知叫得ky個名
個外型係點xdxd

KY 外型 ok wor:smile_o12:
初時老闆都笑 KY 可能係 hehe,
但佢再三強調叫我吾好再亂講野!

當見到真人,感覺係一個正常男人,
「我仲有小小面紅㖭:smile_o05:」

斯斯文文甘,但絕對吾係 hehe
因為閒聊時知道原來佢結左婚。

好彩尋晚食飽左,如果吾係一定發顛!:smile_30:

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-25 06:10 PM 發表 查看引用來源

KY 外型 ok wor:smile_o12:
初時老闆都笑 KY 可能係 hehe,
但佢再三強調叫我吾好再亂講野!

當見到真人,感覺係一個正常男人,
「我仲有小小面紅㖭:smile_o05:」

斯斯文文甘,但絕對吾係 hehe
因 ...
原來叫ky既都唔係差既
好在你尋晚做足準備
唔係一定暈晒浪啦

:smile_o12::smile_o12::smile_o12:
叻晒
引用:
我終於返來喇

引用:
原帖由 kk0921 於 2015-11-25 18:14 發表 查看引用來源

原來叫ky既都唔係差既
好在你尋晚做足準備
唔係一定暈晒浪啦

岩岩刨 post , 見到師兄你既詳細分析,
辛苦哂呀,我會好好留意一下。

原來改錯名唔緊要
相反仲可以惹人霞想
我都改返個名叫domdom先 哈哈

引用:
我終於返來喇

welcome back

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆