上一頁下一頁
發新話題

diy VS 出街食飯

收藏  |  訂閱
3.0k  60.1k

引用:
原帖由 M4monkey 於 2015-11-23 21:42 發表 查看引用來源

可能呢位人妻都係一個食家…

甘厲害,師兄可能比人食番轉頭:smile_47:

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-23 10:15 PM 發表 查看引用來源

甘厲害,師兄可能比人食番轉頭:smile_47:
邊個食邊個有咩所謂呀,最緊要大家開心啫

馬師兄,你有好野,吾分享一下,
太吊人胃口了

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-23 11:03 PM 發表 查看引用來源
馬師兄,你有好野,吾分享一下,
太吊人胃口了
放心,今晚一定出

引用:
原帖由 馬友友 於 2015-11-23 23:09 發表 查看引用來源

放心,今晚一定出

期待師兄今晚出野:smile_15:

我今晚真係 DIY 過活了!

係出報告前,要講返一d 人妻小小資料,等各位唔好誤會人妻係食家或玩家,如果對方係玩家,亦唔值得我 POST 文出黎,人妻其實係嫁黎香港既新移民,黎香港有五年幾,同老公結婚有八年幾,有一位公子,同奶奶一齊住,但人妻睇落絕唔土氣,如果唔係佢自己講,完全睇唔出佢係新移民,佢嫁黎香港後從來未曾外出工作(事實係佢老公唔畀), 所以佢既生活圈子係好細,如果唔係因為買電話,我地認識機會真係好微,好啦,基本野交代左,一陣出野

引用:
原帖由 馬友友 於 2015-11-23 11:57 PM 發表 查看引用來源
係出報告前,要講返一d 人妻小小資料,等各位唔好誤會人妻係食家或玩家,如果對方係玩家,亦唔值得我 POST 文出黎,人妻其實係嫁黎香港既新移民,黎香港有五年幾,同老公結婚有八年幾,有一位公子,同奶奶一齊住,但 ...
好多人等你出野呀,哈哈

第日朝早我搭車返工時就揾人妻(基本上我地wechat 後每日早上都會問候大家,到今早都有),傾計時得知佢尋晚訓得唔好,因為諗我同佢傾既野諗左成晚,所以朝早同佢傾時,佢其實仲係床上

我:最衰係我啦,間接攪到妳訓唔好

人妻:其實都唔關你事,係我自己諗多左啫

我:妳諗邊方面攪到妳訓得唔好呀

(其實我問完佢後,我等左有差唔多十分鐘至覆我)

人妻:諗你點解可以對老婆咁好,又會幫佢按摩,但我老公完全做唔到

我:呢d 野邊有得比較架,妳老公有好多野對妳好,而我又做唔到呢

人妻:但我真係好羨慕妳老婆

我:其實我好慚愧架,因為工作關係,平時都少陪佢同個女,所以平時收早或放假,自己有幾攰都好,只要想按摩我都會幫佢按

人妻:今晚我約左個姐妹食飯,如果經過你間舖時,過黎探你班

我:咁妳一定要記住啦,唔黎我會嬲呀

而當日我亦期待人妻夜晚過黎,因為自己真係都想再見下佢,妳地會問我係唔係鐘意左呢位人妻,我只可以講大家對大家有好感,起碼最少做朋友約食飯睇戲,呢種情況一定唔會有難度,問我有冇對人妻有性幻想,如果連自己欣賞既女人都冇性幻想,個男人一定係有問題,當然,我地wechat 對話内容雖然有講少少性事上既問題,但都係好自然咁交流(當然事後我慢慢引導佢傾多d 性事,都係因為之前打好左個根基,大家傾落冇抗拒之下,至由淺入深)

到左晚上七點左右,我收到人妻wechat, 佢話姐妹出唔到黎,我聽完後當然失望啦,咁即係冇得見人妻,但好快我由地獄上返天堂 ......,,,

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-23 11:19 PM 發表 查看引用來源
我今晚真係 DIY 過活了!
咁嘥?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆