上一頁下一頁
發新話題

diy VS 出街食飯

收藏  |  訂閱
3.0k  60.1k

引用:
原帖由 已婚 於 2015-11-23 18:31 發表 查看引用來源
好啦,樓住我相信這個 post  告一段落,我係時候同各位師兄師說再見,祝各位生活愉快,身體安康。 :smile_o09: :smile_o09:
師兄,我地需要你呀, don't leave us alone

引用:
原帖由 馬友友 於 2015-11-23 19:05 發表 查看引用來源
之前講過我因工作關係而認識左一位人妻客,亦因為驚佢有手機問題而問佢拎左wechat 聯絡(當然大部份都係我想認識呢位人妻,至主動請纓話有咩野事都會幫佢解決黎做藉口同佢聯絡) 當晚用wechat 問佢識唔識用手機既事做開 ...
嘩⋯辛苦哂師兄,好大段呀,比個叻你:smile_o12:
之後尼,好緊張有冇下文呀:smile_o06:

回覆 2442# 的帖子

你都要實踐下?

引用:
原帖由 ijcat 於 2015-11-23 19:55 發表 查看引用來源
你都要實踐下?

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-23 07:44 PM 發表 查看引用來源

嘩⋯辛苦哂師兄,好大段呀,比個叻你:smile_o12:
之後尼,好緊張有冇下文呀:smile_o06:
緊張下面有咩文呀

下文下文 唔洗急最緊要快

第二日對話中,除左小部份關於手機問題外,我地全部都係傾感情事

人妻:咁妳平時放工返屋企都咁夜,屋企人都訓晒,咪會嘈醒佢地

我:哦,睇我返咩野更啦,早更返到屋企都仲可以陪個女一陣,但收夜時候,返到屋企佢地都訓左囉,加上我同老婆係分房訓,所以都唔會嘈醒佢

人妻:下,點解妳地會分房訓咁攪笑既

我:因為個女細個時要媽咪係身邊至訓,慢慢已經習慣左,到依家都唔肯自己一個訓房,原先幫個女裝修好間房,就變成我晚上既私人樂園囉

人妻:哦,原來係咁,其實我有d 朋友屋企都係咁,佢老公要做廳長添,咁平時你老婆會等個女訓左時,走過黎陪妳嘛

我:陪我????妳指關於性方面

人妻:嗯。。。。。。

我:其實我地依家性事唔算多,當然同我工作時間及阿女霸我國土有主要關係,另一個原因就係大家都少左激情啦

人妻:咁妳同老婆分房訓,少機會做都冇辦法,我同老公就算一齊訓同一張床,我地都好少發生

我:妳咁靚又好身材,老公又點會對妳冇性趣架

人妻:我都係好普通啫,大把人好過我啦

我:咁有冇坐低同老公傾下,呢d 野最好越快解決越好

人妻:我做女人點會主動問佢呢d 事,佢唔主動咪算囉

我:妳真係好被動啵

人妻:係,我自細性格都係咁,係好被動

我:呢d 野如果妳老公唔主動,而妳又唔爭取,慢慢大家就放低落黎架啦

人妻:咁我唔諗咪唔會想要囉,都冇咩野所謂

我:咁最緊要係妳過到自己果關囉

人妻:妳老婆好主動架

我:唔係啵,不過我地大家都唔太大需要囉,但一個月點都有兩三次既

人妻:妳老婆幸福過我啦

我:不過平時放假未訓時,都會幫老婆按下摩囉,都唔一定要做既,按摩時大家都會有交流嘛

人妻:如果我老公有你咁好就好,佢一上床就訓,從來唔會理我感受

我:咁妳咪自己揾節目囉,妳d 朋友呢

人妻:我身邊全都係女性朋友,好少同男人有接觸,你已經係最多野傾

我:妳咁講我真係受寵若驚啵,咁妳有用wechat, 平時都好多人加妳架

人妻:初初用wechat 都係朋友教我玩,以前我有放相做頭像,但日日都有好多唔識既人加我,又話想同我做朋友,又約我出黎,嚇到我唔敢再放自己相做頭像,依家轉左卡通頭像後就冇人加啦

我:咁妳都幾醒目,咁妳都一定未試過同網友出黎見啦

人妻:梗係未試過啦,又唔知道對方係咩野人,你一定有試過啦

我:我認有架,不過佢地大多知道我賣手機,都係過黎揾我買手機時見囉

人妻:哦,原來係咁

我:咁如果我話想約妳出黎食飯,妳唔會拒絕我嘛

人妻:邊有人約人係唔畀人選擇架,不過見你咁落力幫我解決手機問題,其實都想請你食飯既

我:咁我就先多謝妳啦,咁定左時間我地再約啦

第二日對話就係咁樣結束,我地係第三日晚就約左出黎,都係機緣巧合之下發生。。。。。。。。。

引用:
原帖由 馬友友 於 2015-11-23 20:30 發表 查看引用來源
第二日對話中,除左小部份關於手機問題外,我地全部都係傾感情事

人妻:咁妳平時放工返屋企都咁夜,屋企人都訓晒,咪會嘈醒佢地

我:哦,睇我返咩野更啦,早更返到屋企都仲可以陪個女一陣,但收夜時候,返到屋 ...
「我都想約你食飯⋯⋯」
尼句好誘人噢⋯足已令我想入非非:smile_47:
師兄,甘你食左未尼

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-23 08:39 PM 發表 查看引用來源

「我都想約你食飯⋯⋯」
尼句好誘人噢⋯足已令我想入非非:smile_47:
師兄,甘你食左未尼
我本身講食飯意思唔係我地講果d 飯,妳知架

引用:
原帖由 馬友友 於 2015-11-23 08:42 PM 發表 查看引用來源

我本身講食飯意思唔係我地講果d 飯,妳知架

馬兄,明喎~解釋即是掩飾…明既明既 wakaka

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆