上一頁下一頁
發新話題

diy VS 出街食飯

收藏  |  訂閱
3.0k  59.9k

我去跑步放電先:smile_o13::smile_o13:
如果吾係又有排辛苦!

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-22 04:31 PM 發表 查看引用來源
我去跑步放電先:smile_o13::smile_o13:
如果吾係又有排辛苦!
在那區?
我在城門河附近

引用:
原帖由 garyn79 於 2015-11-22 16:09 發表 查看引用來源
要解決都好難,因為對方都唔想變

我想變架,如果吾係都吾會喺度啦:smile_44:

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-22 04:32 PM 發表 查看引用來源

重衰过.之前
之前食自己刀頂到
依家玩具刀止5到咳

引用:
原帖由 洪洪sing 於 2015-11-22 16:32 發表 查看引用來源
在那區?
我在城門河附近
師兄,甘快去到城門河呀
你吾好啦我要喪跑放電,
你岩岩⋯費事要我等你啦:smile_o13:

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-22 03:21 PM 發表 查看引用來源
尋晚又嘗試偷襲老公,結果又係失敗左!

有師兄話請我食飯,叫我食左止餓先。
有師兄同我講佢地岩岩開完飯⋯⋯!
其實我都吾知自己喺度堅持乜野?
堅持對老公既忠貞?
堅持對婚姻既態度?
但 ...
師姐首先見下面先傾計! 唔爭在餓多陣 如乜都唔知或了解太危險了! 不論你想搵定食或散餐都要take care!
其實呢兩星期我都有再主動出擊另一半! 不過都係fail. 愈想就愈開唔到飯! 連按摩沖涼都出哂都係失敗! 真係好灰!

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-22 04:32 PM 發表 查看引用來源

咁重等...:smile_o01:

引用:
原帖由 jun14 於 2015-11-22 16:35 發表 查看引用來源

師姐首先見下面先傾計! 唔爭在餓多陣 如乜都唔知或了解太危險了! 不論你想搵定食或散餐都要take care!
其實呢兩星期我都有再主動出擊另一半! 不過都係fail. 愈想就愈開唔到飯! 連按摩沖涼都出哂都係失敗! 真係好 ...
最慘係自己已經 warm up 好哂,
只欠臨門一腳,嗰一刻灰爆!

引用:

你想變,但你都唔行出第一步,點會變到呢?你每日都係得個諗字,哈哈

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-22 04:38 PM 發表 查看引用來源

最慘係自己已經 warm up 好哂,
只欠臨門一腳,嗰一刻灰爆!
你warm up咗d咩先?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆