上一頁下一頁
發新話題

diy VS 出街食飯

收藏  |  訂閱
3.0k  59.8k

引用:
原帖由 香港空氣好 於 2015-11-21 12:38 AM 發表 查看引用來源
其實,我都想揾個SP。而且,可能90%成事了。
昨晚,我們在長洲渡假屋,她喝醉酒了。
她給我當時的感覺是很矛盾的:1. 怕我會乘人之危 , 2. 她又想我xx她。
最後,我只把她照顧好,放上床上,放好張被。
因 ...
師兄真係要比個贊你:smile_o12:正人君子,正直不柯:smile_o12:

Gd morning all
希望師姐可以儘早解決問題
或者係最後係能夠同老公解決
尼段時間發生既事順其自然啦
尼到好多人會支持你架

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-21 12:50 AM 發表 查看引用來源
今日下午我同老闆去左鰂魚涌見客,
上到對方 office,我同老闆入左 meeting
Room 準備 presentation document.

大約等左5分鐘之後,有人敲門,
嗰位電話中的男事第一次出現在眼前。
我大約形容一 ...
師姐加油加油加,真係唔知妳老公咩嘢事會咁………………:smile_o02:

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-21 12:57 AM 發表 查看引用來源

死火。我要搵老公先!!
我一定要食飯先,如果吾係我一定出事!
如果再唔得,攞條藤條出來打七他:smile_o02::smile_o02::smile_o02:

引用:
原帖由 馬友友 於 2015-11-21 12:58 AM 發表 查看引用來源
我工作上有時都會畀d 女性客人食我豆付,有次幫個三十多歲師奶試機,咁臨尾拎贈品畀佢時,問佢要咩野色機套,佢話:我一向唔喜歡用套架,唔用舒服好多。。。。攪到我接唔到落去,O 左咀

http://n2.hk/d/image ...
我工作都會有好多女人,初初人行事,啲人問我結婚未,我都全部同她們講已經結婚了,盡量減低去底麻煩出現。

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-21 01:02 AM 發表 查看引用來源

我好肚餓,個心成日曪囉攣,
但又未搵到飯食,
所以吾小心將真心話講左出來!
我確實餓左好耐啦⋯餓到個人都失控:smile_o02:

一陣去擒老公先,點都要比我㗎喇!
如果無滕條,就攞支晾衫竹,打七打:smile_o02::smile_o02:

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-21 01:23 AM 發表 查看引用來源
我愈想愈要問自己點解甘肉酸,
點解説明吾經大䐉!我忍吾住內疚躲在廁所喊,
其實我都忍吾著同老公嘈了幾句,
如果佢肯盡責任,我怎會甘辛苦痕癢,
其實女人會明白尼種身上的谷住也很辛苦!

...
你老公有無(未問妳心內何時會冷):smile_o02:,唔係男人:smile_o02:

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-21 01:34 AM 發表 查看引用來源
多謝你師姐,
我覺得好辛苦好委屈。我可以點做⋯:smile_o03:
頭先出廳打算擒老公,我好想要同老公開飯啫,
至少有一攴可以淋漓盡致的一埸性愛也可以罷。

但⋯原來佢訓覺了,叫我吾好嘈著 ...
加油加油

引用:
原帖由 ms.hayley 於 2015-11-21 01:36 AM 發表 查看引用來源

有咩可以搵我傾 呻完就乖乖去休息下啦~
聽朝係新開始 放低所有今日既不如意事啦~

我成日同人講,開心又一天,唔開心也是一天點解唔選擇開心呢!但凡人凡人,唔煩又點會係人呢!!!自苦,斷習,修道,終滅苦…………唔通真係要出家先做得到,心女水中月,一動看不清。。。

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-21 01:40 AM 發表 查看引用來源
多謝大家兄弟姊妹,
你地對我好好,吾同出面嗰D,
尼度好溫暖。多謝你地。

Good night ,我對腫眼睛需要休息了。
師早日看開透,這樣的將苦快快推開。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆