上一頁下一頁
發新話題

diy VS 出街食飯

收藏  |  訂閱
3.0k  59.6k

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-19 01:35 PM 發表 查看引用來源

我都知道婚姻既性生活吾平衡,講又講過,
嘈又嘈過,主動亦主動過,我都吾知可以點做。

由開舖至今,大家都知道我對住老公有幾「進取」,
屢敗屢戰⋯⋯直到尋晚依然努力!

有可能佢厭左我,又或 ...
順其自然吧

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-19 01:35 PM 發表 查看引用來源

咁黎左未姐:smile_47:

引用:

妳咁樣同他講,他都無動於中?真係苦苦哀哉

我硬係覺得佢有啲嘢隱瞞
無理由係咁嘅!
我唔記得樓主你有無小孩的?
引用:

引用:
原帖由 Hellboy33 於 2015-11-19 01:53 PM 發表 查看引用來源
我硬係覺得佢有啲嘢隱瞞
無理由係咁嘅!

他會不會係基架,同師姐結婚只係煙莫???

引用:
原帖由 已婚 於 2015-11-19 01:09 PM 發表 查看引用來源

絕對應同網絡世界真係好危險㗎,樓主小心小心。
太多純粹搵sp, 做過就算.....

我估樓主, 或者大部份女性未必得.......我自己就一定吾得:smile_39:

我真需要愛與關懷

引用:
原帖由 Hellboy33 於 2015-11-19 01:53 PM 發表 查看引用來源
我硬係覺得佢有啲嘢隱瞞
無理由係咁嘅!

太太開哂聲出埋口同手都唔交貨,真奇怪!唔通虧嘅!

邊有男人咁對個老婆㗎?!
1.錢
2.賭
3.女人/男人
4.事業
以上是但一種發生咗問題先會唔同老婆做嘅啫

[]原帖由 靚女媽咪 於 2015-11-19 02:00 PM 發表 查看引用來源

太多純粹搵sp, 做過就算.....

我估樓主, 或者大部份女性未必得.......我自己就一定吾得:smile_39:

我真需要愛與關懷 [/quote]

大家係到多啲係到溝通了解,吹吹水吧:smile_o12:

引用:
原帖由 已婚 於 2015-11-19 01:58 PM 發表 查看引用來源

他會不會係基架,同師姐結婚只係煙莫???
尼個可能性大

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆