上一頁下一頁
發新話題

diy VS 出街食飯

收藏  |  訂閱
3.0k  59.5k

引用:
原帖由 mr.site 於 2015-10-30 12:28 PM 發表 查看引用來源

師兄你好.
其實我見到你留言, 都有同感. 樣樣都滿足到老婆, 但得不到回報是很氣餒的.
雖然結婚時承諾過, 但人都是自私的. 永遠都有人想對自己好.
我地做人老公可以點? 啞忍?
可能你是不是不夠了解老婆心態,有是性這一方面唔好古古下,有需要就大方同 另一半講,這樣會好啲㗎。

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-10-30 12:29 PM 發表 查看引用來源

吾好放棄師兄,工作忙都會影響性生活。學其他師兄講,飲下酒調情一下,再慢慢繼續囉。

工作忙無錯係會有小小影響,但唔係絕對,最重要係大家在性方面比唔比到對方,如果比唔到很定會用忙來做值口,反之就幾忙幾疲累都想要㗎。

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-10-30 02:42 PM 發表 查看引用來源

已經餓到有D傻成日 diy,但我仍然想要有 feel 先豁出去,我都覺得自己抵死犯賤。

無錯有啲嘢是不可超越底線,加油

引用:
原帖由 靚女媽咪 於 2015-11-18 09:35 PM 發表 查看引用來源

咁你果個又衰啲既.......
咁你地今晚食咗咩呀?
佢好多時話左早返陪我 結果同朋友吹水吹到12點幾都未蒲頭
不過佢今晚係返學…平時唔洗返學佢寧願留係公司溫書都唔返黎
今晚同平時一樣 都係返我父母度食飯 順道接返少爺仔

你地呢~

引用:
原帖由 ms.hayley 於 2015-11-18 09:52 PM 發表 查看引用來源

你地呢~

http://n2.hk/d/im ...
我也有過你這樣問題簡直係一樣,但現在已經解決了。

引用:
原帖由 已婚 於 2015-11-18 09:55 PM 發表 查看引用來源

我也有過你這樣問題簡直係一樣,但現在已經解決了。
我同佢 無得解決 哈哈!

引用:
原帖由 靚女媽咪 於 18/11/2015 21:24 發表 查看引用來源

我係到呀

突然又覺得好寂寞啦:smile_42:
me 2...咁咪上嚟傾下計囉

引用:
原帖由 ms.hayley 於 2015-11-18 09:52 PM 發表 查看引用來源

你地呢~

我出街食飯.....呀女又自己玩緊....所以上黎呢到

引用:

你地呢~

咁其實你對佢重有期望, 如果佢肯返黎陪你, 你還是開心的, 是嗎?
我對我果個連見都吾想見啦....

我係到追返之前果幾十版, 有人問如果對老公無左興趣咁點, 呢條問題我都想問.....:smile_13:

引用:
原帖由 mingming12 於 2015-10-30 04:48 PM 發表 查看引用來源
唉改變對方?真係唔容易囉,我太太係個女強人,無論學識同背景都好過我好多,我只係個屋村出身既本土男人,係屋村學校讀書,又唔係咩名校。反而太太就背景好好,出身名校,又放洋留學,身邊既朋友都係出身好背景,所 ...
師兄我老婆都係女強人,你一定要同她講下你的感受,如果唔係一有問題就好麻煩㗎啦,點解我會咁講,因為兩個人相處有問題而唔去互相溝通, 久而久之就會鑽牛角尖(會想得更加負面), 都是有個觸法點就會炒大鑊,可能會返唔到轉頭重傷。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆