上一頁下一頁
發新話題

diy VS 出街食飯

收藏  |  訂閱
3.0k  59.4k

引用:
原帖由 給未來的自己 於 2015-11-18 05:15 PM 發表 查看引用來源

信心係要累積返黎,老實講,傾到咁上下大家有feel約得出黎都預左會咩咩,咩完再發展下,先累積到信心,唔會一開始就有...就算正常拍拖都可能要好耐先知佢係好人定壞人,何況呢啲關係...可能有少少歪理,但呢啲關 ...
我以前果個
係傾左好耐先咩咩......哈哈
唔知點解

引用:
原帖由 給未來的自己 於 2015-11-18 05:17 PM 發表 查看引用來源
我其實唔係傾左好耐,大約兩至三星期吧⋯⋯定一個月,我唔太記得,但第一次約出黎見一見(無搞),已經一見鐘情左😅

咁你好幸運
有啲人隔麈芒同出到嚟出入好大

引用:
原帖由 給未來的自己 於 2015-11-18 05:17 PM 發表 查看引用來源
我其實唔係傾左好耐,大約兩至三星期吧⋯⋯定一個月,我唔太記得,但第一次約出黎見一見(無搞),已經一見鐘情左😅

我覺得約出黎見一見+無搞系絕對一件好事
對雙方都系有信心geh表現 系未來關係上打左好geh基礎

引用:
原帖由 oliver_lws 於 2015-11-18 05:19 PM 發表 查看引用來源

我覺得約出黎見一見+無搞系絕對一件好事
對雙方都系有信心geh表現 系未來關係上打左好geh基礎
只係好多男人都覺得一出黎就好有機會有下文咁解

引用:
原帖由 austin~ 於 2015-11-18 05:18 PM 發表 查看引用來源

咁你好幸運
有啲人隔麈芒同出到嚟出入好大
所以我好贊成出黎見面食飯+約法三章第一次無搞

引用:
原帖由 oliver_lws 於 2015-11-18 05:20 PM 發表 查看引用來源

所以我好贊成出黎見面食飯+約法三章第一次無搞

同埋第一次就出嚟搞
感覺好似對方呢段關係係以性行先

引用:
原帖由 Arctic 於 2015-11-18 05:19 PM 發表 查看引用來源

只係好多男人都覺得一出黎就好有機會有下文咁解
哈哈 未必嫁 我都彈過人地鐘

每個人都有自己故事,其實我都好擔心將來分開點算,不過其實都顧唔到咁多....屋企嗰個對呢樣野一啲興趣都無咁,我都無晒辦法😭

引用:
原帖由 靚女媽咪 於 2015-11-18 17:04 發表 查看引用來源

係啦...係到傾下....好快放工.....
夜晚先慘:smile_o06:

引用:
原帖由 austin~ 於 2015-11-18 05:21 PM 發表 查看引用來源

同埋第一次就出嚟搞
感覺好似對方呢段關係係以性行先
性一定有 差在你肯5肯等耐D付出多D

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆