上一頁下一頁
發新話題

diy VS 出街食飯

收藏  |  訂閱
3.0k  59.4k

引用:
原帖由 oliver_lws 於 2015-11-18 05:00 PM 發表 查看引用來源

約出來可以系食下飯 見下面有D野好似趕狗入窮巷
逼逼下先知自己底線
我覺得都係傾下計先比較好
約出黎呢D係下一步
試自己底線,其實冇咩必要既...

引用:
原帖由 靚女媽咪 於 2015-11-18 17:00 發表 查看引用來源

果步既關口確實係好大........
有FEEL無FEEL.....真係睇緣份
你之前試過幾多個?

引用:
原帖由 靚女媽咪 於 2015-11-18 05:00 PM 發表 查看引用來源

都系果句 你要肯踏出第一步
say yes to all possibility

引用:
原帖由 靚女媽咪 於 2015-11-18 05:00 PM 發表 查看引用來源

有冇 feel 都好睇先天因素
就算有 feel 都要後天培養成可以修成正果

引用:
原帖由 Arctic 於 2015-11-18 04:57 PM 發表 查看引用來源

認同
不過Feel都係大家肯踏出第一步傾下計先
好同意

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-18 04:58 PM 發表 查看引用來源

都叫左,吾好縮,深呼吸,放心吧!:smile_o01:
係啦...係到傾下....好快放工.....

係呀,其實或者緣份都好重要,最重要肯傾計,傾多啲先知同嗰個人夾唔夾,講真,sl關係係長久少少,夾唔夾都好重要,當你覺得同佢夾,其實就易有feel

引用:
原帖由 靚女媽咪 於 2015-11-18 05:04 PM 發表 查看引用來源

有排 要陪老闆OT :')

引用:
原帖由 靚女媽咪 於 2015-11-18 05:04 PM 發表 查看引用來源

有排囉

引用:
原帖由 給未來的自己 於 2015-11-18 16:56 發表 查看引用來源

其實我都考慮左好耐同埋唔知點解對佢個pm好有feel先應佢,之前個心理關口我好明白,最重要係怕dirty, 因為真係唔識嗰個人,但傾下傾下就開始好有feel,或者踏出嗰步真係好重要,大前提係要有feel

http:// ...
你地開頭傾左幾耐?
其實搵到一個有 feel 既人吾容易,
同埋之後又要有信心先可以繼續發展下去。
有時候,我想了解多一點,但好多時對方未必願意。

所以我衷心的羨慕你。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆