上一頁下一頁
發新話題

diy VS 出街食飯

收藏  |  訂閱
3.0k  59.3k

引用:
原帖由 晴天下雨天 於 2015-11-17 04:06 PM 發表 查看引用來源

所以我當正她是朋友
大開眼界, 原來呢到咁多人都有過SL

引用:
原帖由 靚女媽咪 於 2015-11-17 04:19 PM 發表 查看引用來源

曾經互相關心,愛護
再見亦是朋友

引用:
原帖由 靚女媽咪 於 2015-11-17 04:19 PM 發表 查看引用來源

sl自自然然就會開餐,想開餐自然會揾個sl

引用:
原帖由 mufans 於 2015-11-17 04:44 PM 發表 查看引用來源

sl自自然然就會開餐,想開餐自然會揾個sl

最開心係同sl唔一定次次開餐 都可以好浪漫咁做下正常野

引用:
原帖由 ms.hayley 於 2015-11-17 04:46 PM 發表 查看引用來源

最開心係同sl唔一定次次開餐 都可以好浪漫咁做下正常野

咁先正,浪漫過後,再開餐就最正呀

多謝靚女師姐關心,我浮番上水面,報告一下近況先。

尼幾日心情一直吾好,由上星期五一直等等到星期日,
依然冇飯開,理由來來去去都係攰、眼訓。
就算我主動,用盡師兄的教路,依然吾成功,
試想像一個飢民望著個飯盒但冇得食,
會有幾灰、會有幾燥,相信大家都可以想像得到。

最後,半夜餓著訓唔著,自己用玩具解決。
其實愈來愈吾鍾意用玩具,根本兩回事,
但肚餓起來止咳都要。

唉做女人做到甘,覺得自己好悲哀。
我羨慕做男人,可以無甘多顧慮,
老婆吾比之後理所當然甘出去食。
如果比老婆發現,仲可以大大聲理直氣壯!
但女人尼,背負的包袱太多,
連想一下,都會覺得自己有問題、不守婦道。

視乎⋯⋯我又呻多了!

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-17 05:19 PM 發表 查看引用來源

試想像一個飢民望 ...
Cheer up. 咁睇來你老公好似無得救(性方面). 見住你玩玩具都唔出手

引用:
原帖由 sharestory 於 2015-11-17 05:19 PM 發表 查看引用來源

好明白你苦況,其實男女一樣架咋,一係揾個sl開餐,一係唔好諗呢啲野!

引用:

我羨慕做男人,可以無甘多顧慮,
老婆吾比之後理所當然甘出去食。

又唔好咁講
只係每個人觀點唔同

引用:

講真…而家咩年代呀~唔好諗咁多
如果有對象 可以先了解 之後既野順其自然吧!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆