上一頁下一頁
發新話題

幻想中的主人 #33 #49

收藏  |  訂閱
71  5.2k

幻想中的主人 #33 #49

不知從何說起 很年輕時就已喜歡看那些被控制被凌辱的文章
會幻想自己是女主角 然後就會不自覺的濕了
可惜現實生活從來沒遇到一個征服我的人

老公是我的第一個男人
可是他就是很溫柔
跟他做愛 有時會幻想他是不同的角色
例如一個我很討厭的人 但我卻要低賤的服侍討好他
然後不能反抗的被他一下一下的佔有
直至最後他得到高潮 而我不過是一件洩慾工具
這樣的想法會令我無比興奮

幻想是淫亂的 而現實我卻是一個乖巧的人妻
會有女生也跟我一樣嗎 在幻想中才得到快感?

你好似平時應該好斯文,但是想有秘密

回覆 2# 的帖子

的確 由細到大都被人定型為白白淨淨既斯文乖乖女:smile_13:

引用:
原帖由 psyam 於 2015-11-14 09:43 PM 發表 查看引用來源
的確 由細到大都被人定型為白白淨淨既斯文乖乖女:smile_13:
咁上黎都是想講出心底話吧。

外表唔代表內心既:smile_o11:

引用:
原帖由 joeshpwai01 於 2015-11-14 09:46 PM 發表 查看引用來源

咁上黎都是想講出心底話吧。

外表唔代表內心既:smile_o11:
現實中做唔到 咪上黎分享下D幻想
睇下有無人會同我一樣 幻想中尋快感

引用:
原帖由 psyam 於 2015-11-14 09:50 PM 發表 查看引用來源

現實中做唔到 咪上黎分享下D幻想
睇下有無人會同我一樣 幻想中尋快感
哈,咁有d人幻想多左就會想現實中試

引用:
原帖由 joeshpwai01 於 2015-11-14 09:53 PM 發表 查看引用來源

哈,咁有d人幻想多左就會想現實中試
想但又唔敢...

有時會幻想自己如果出生於日本 可以多D機會被人非禮

引用:
原帖由 psyam 於 2015-11-14 10:03 PM 發表 查看引用來源

想但又唔敢...

有時會幻想自己如果出生於日本 可以多D機會被人非禮
哈哈,你有冇wechat,做個朋友,分享我既事你聽。

引用:
原帖由 joeshpwai01 於 2015-11-14 10:10 PM 發表 查看引用來源

哈哈,你有冇wechat,做個朋友,分享我既事你聽。
不如你係度分享下 等大家都有得聽下呀

引用:
原帖由 psyam 於 2015-11-14 10:21 PM 發表 查看引用來源

不如你係度分享下 等大家都有得聽下呀
嗯,咁由佢比較好。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆