上一頁下一頁
發新話題

用最真誠的心 讓愛變得簡單:P`

收藏  |  訂閱
2.2k  91.1k

引用:
原帖由 林小毛` 於 2015-9-17 04:55 PM 發表 查看引用來源
好多位新朋友, 嗨~~~~~~~~~
好事黎....應該"

推下先

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-9-17 04:48 PM 發表 查看引用來源

有人係想最好每日都有人陪自己做呢樣做個樣最好....
一起身同夜晚就......:smile_o13:瘋狂地開戰
“有人”唔係講我嘛?
利申: 我講左唔想先, 陪做呢樣做戈樣⋯
我多數同埋鍾意陪人多啲XD
我行邊做咩都無所謂 最好唔洗我諗
我淨係在意 身邊既係邊個而已。

至於開戰, 開咩戰先, 18+戈啲⋯
我都係睇下同邊個先想開嫁炸⋯

我老公都陪到我周圍去, 起身臨訓開戰
但我唔想炸嘛⋯

引用:
原帖由 林小毛` 於 2015-9-17 05:01 PM 發表 查看引用來源

“有人”唔係講我嘛?

至於開戰, 開咩戰先, 18+戈啲&#8 ...
留返慾望假期chur盡佢

引用:
原帖由 林小毛` 於 2015-9-17 05:01 PM 發表 查看引用來源

“有人”唔係講我嘛?

至於開戰, 開咩戰先, 18+戈啲 ...
我覺得陪下人周圍下之類, 做咩都好
海洋公園又好, 行沙灘漫步又好
只係想人比較做返自己多D"
咁已經足夠, 其他事未到時先算, 普通行下街當然陪下FD/拍下拖都已經夠"

((當然都可能結果係....一廂情願:smile_o08:

引用:
原帖由 htchxh_2012 於 2015-9-17 05:02 PM 發表 查看引用來源

留返慾望假期chur盡佢

K就真係要抖抖啦:smile_o13:
我都知自己chur得勁左少少XD

引用:
原帖由 林小毛` 於 2015-9-17 05:10 PM 發表 查看引用來源

咁揾C嘛
還有...其他等緊你

引用:

“有人”唔係講我嘛?

至於開戰, 開咩戰先, 18+戈啲&#8 ...
係你老公唔夠size定快得濟呀??

引用:
原帖由 林小毛` 於 2015-9-17 05:10 PM 發表 查看引用來源

小毛同k ching  果兩晚。。。。

又無電啦
叉叉緊電轉頭同你繼續傾

P.30 P215 好快到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆