上一頁下一頁
發新話題

用最真誠的心 讓愛變得簡單:P`

收藏  |  訂閱
2.2k  91.7k

well, 幫你推下POS今次
難得你現返身

第日返工, 先訓教:smile_o07: :smile_o09:

大獲!我諗有少少誤會,
er⋯其實 我唔係重新招sp/sl
我心有所屬咖啦
有追我po既都會知我夠哂數:smile_o06:  
所以唔好老馮要我send乜相乜相比你..
又或者覺得我係人都岩咁...
我係淫但唔蕩咖><

引用:
原帖由 林小毛` 於 2015-10-7 01:10 AM 發表 查看引用來源
大獲!我諗有少少誤會,
我心有所屬咖啦
我係淫但唔蕩咖>
其實都係想感受下小毛嘅淫姐

引用:
原帖由 林小毛` 於 2015-10-7 01:10 AM 發表 查看引用來源
大獲!我諗有少少誤會,
我心有所屬咖啦
我係淫但唔蕩咖>
講得好:smile_30:  唔蕩XD

引用:
大獲!我諗有少少誤會,
我心有所屬咖啦
我係淫但唔蕩咖>
Haha 佢地唔會放棄機會
或者有一日你會想起他呢~~~

幾時update 點淫法呀

我發覺呢, 我有幾次想寫包膠咖
但主角係到會睇到我po, 我會怕醜..:smile_o05:

hahaa 我諗佢地都想知你有咩評價既

引用:
原帖由 林小毛` 於 2015-10-7 01:25 AM 發表 查看引用來源
但主角係到會睇到我po, 我會怕醜..:smile_o05:
寫下啦
等佢下次再玩激D嘛

你ENJOY既即係話佢勁, 佢一定開心

引用:
原帖由 林小毛` 於 2015-10-7 01:25 AM 發表 查看引用來源
甘同我講丫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆