上一頁下一頁
發新話題

P.14 210# 我的少女時代《再選擇一次,還是會愛你》

收藏  |  訂閱
219  23.3k

引用:
原帖由 asd.6789 於 2015-11-14 01:00 AM 發表 查看引用來源
甘師姐一定吞精吞到乾乾淨淨啦..
睇邊個有冇feel咯要

引用:
原帖由 leana0314 於 2015-11-14 18:07 發表 查看引用來源

睇邊個有冇feel咯要

對住我有無先?
做得的多數有feel gei

引用:
原帖由 leana0314 於 2015-11-14 06:07 PM 發表 查看引用來源

睇邊個有冇feel咯要

首先....條件就係要撞到呢個人"

引用:
原帖由 leana0314 於 2015-11-14 06:07 PM 發表 查看引用來源

睇邊個有冇feel咯要

甘師姐甘誘人,搞到你舒舒服服,甘你口技自然會好啦...:smile_13:

enjoy reading story from a woman's bottom of her heart

引用:
原帖由 asd.6789 於 2015-11-15 01:48 AM 發表 查看引用來源

甘師姐甘誘人,搞到你舒舒服服,甘你口技自然會好啦...:smile_13:
要勤練習先會好 哈哈

去到個冇CCTV既停車場
乜都唔洗講,秒速去後座拉起簾!的確唔記得用了咩姿勢,講左乜說話
但有幾瞬間係難以忘記
佢坐係到,我女上個時特別肉緊,因為佢d汗同我d汗痴住我個身同佢個身
呢種感覺,我形容叫做實在感?
我有種喜好,就係,特別鐘意女上個時將對波哄到同佢塊面好近
雖然第一次同佢搞野,但有種特別合拍既感覺,從來都未試過
佢見到咁即刻伸手拃落對波到吸啜,我忍唔住響佢耳邊發出喘氣聲,而且搖得更快
個刻覺得,呢個情景真係好熱好熱
最後射左入口,我當然乖乖呑到一滴不漏,仲舔埋佢手上剩番個d
只分享到呢一瞬間,因為太內之前喇!唔記得嚕
完事後,兩個當然擁抱這分鐘喇,我都小鳥依人挨住膊頭
突然有個電話
L:Shu.....!
我當然唔敢發出任何聲音
L:差唔多,做埋依一單
收線後,我見到佢whatsapp 一個叫'老婆'既聯絡人
後來問過就知道係佢同居女朋友,不過同結婚冇分別
曾經我都懷疑過,到底我同L呢段關係咁值得維持?
我又有男朋友,佢又有個好穩定既女朋友
好似唔應該出來偷,更唔應該做人地第三者
好可惜,我還是輸給自私
依一次之後,我地甜蜜期不斷,一個星期至少都會曳兩次,放工番工前食早餐,lunch time落樓下見10分鐘都會偷時間見面
呢種關係,已經同大家一開始諗既,好大分別
有一日,
我:係呢,你第一次見我覺得我點?(女仔都喜歡問的問題)
L:車你去食晚飯同番屋企個時,期實我成日偷望你,心諗幾可愛喎
我:哈哈!我又冇望你喎,但就好眼訓
L:望望下原來又幾大波添
我:你呀!無里正經
L:不過一開始真係諗住只係搞你,後尾覺得你好乖好聽話,沉左喇
我:我都沉左喇,點算?
L:咁一齊沉喇!哈哈
無可否認,大家響對方心目中既位置愈來愈重要
呢段關係係錯誤既開始
我同我男朋友亦因為L同我既其中一件遇到難題。。。
真係黑到冇人有

引用:
原帖由 leana0314 於 2015-11-15 07:31 PM 發表 查看引用來源
去到個冇CCTV既停車場
乜都唔洗講,秒速去後座拉起簾!的確唔記得用了咩姿勢,講左乜說話
但有幾瞬間係難以忘記
佢坐係到,我女上個時特別肉緊,因為佢d汗同我d汗痴住我個身同佢個身
呢種感覺,我形容叫做實在感 ...
嘛, 結局永遠都係難接受:smile_o08:
星期日有咩DO"

睇晒, 精采
其實你同L點識架?

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-11-15 08:48 PM 發表 查看引用來源

嘛, 結局永遠都係難接受:smile_o08:
星期日有咩DO"
番工咯

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆