上一頁下一頁
發新話題

熟人妻/食過返尋味/后補自家件大塊唇

收藏  |  訂閱
102  17.1k

引用:
原帖由 難得胡涂 於 2015-12-11 03:48 PM 發表 查看引用來源

師兄客氣!
無聊得滯,分享一下,獨樂不如眾樂,解解悶

最衰我冇野好分享~~~失禮晒 :smile_o05:

引用:
原帖由 jo-- 於 2015-12-11 03:53 PM 發表 查看引用來源
最衰我冇野好分享~~~失禮晒 :smile_o05:
唔好咁講,有得付出咪付出下囉!
老虎問,有冇男人可以齋舐而唔插?
哈哈…我話,講就話ok,你比我齋舐都得
不過,舐到大家慶撚左,你話會唔會唔插呢?
正一傻豬嚟,問埋呢d嘢

引用:
原帖由 難得胡涂 於 2015-12-11 03:59 PM 發表 查看引用來源

正一傻豬嚟,問埋呢d嘢

http://n2.hk ...
老虎唔知點解問d咁嘢?我都冇話過齋舐唔插…
問果時係剛剛屌完佢,大家攬住瞓係床度傾計,唔通係~﹏﹏﹏﹏﹏
諗多左…

引用:
原帖由 難得胡涂 於 2015-12-11 03:59 PM 發表 查看引用來源

正一傻豬嚟,問埋呢d嘢

唔插 都要幫口出火啦~~~~:smile_o01:
http://n2.hk ...

引用:
原帖由 jo-- 於 2015-12-11 04:04 PM 發表 查看引用來源
越舐就衹有越起火,點會齋舐?
講得出嘅,可能係個男人想呃虾條,話比個女人知,我齋幫你舐,放心…唔插你架

引用:
原帖由 難得胡涂 於 2015-12-11 04:07 PM 發表 查看引用來源

越舐就衹有越起火,點會齋舐?
講得出嘅,可能係個男人想呃虾條,話比個女人知,我齋幫你舐,放心…唔插你架

女人,小事會好精明,街市格價,算到爆!
但有時又真係好易哄,比人呃完虾條都未必敢出聲…

引用:
原帖由 難得胡涂 於 2015-12-11 04:10 PM 發表 查看引用來源

女人,小事會好精明,街市格價,算到爆!
但有時又真係好易哄,比人呃完虾條都未必敢出聲…

呢D就係女人既可愛之處嘛~~~:smile_o01: 唔係點會呃到蝦條呀~~~

引用:
原帖由 jo-- 於 2015-12-11 04:18 PM 發表 查看引用來源
呢D就係女人既可愛之處嘛~~~:smile_o01: 唔係點會呃到蝦條呀~~~
真係可愛到痺!女人蠢蠢地真是可愛…
肥田就是呢類型,見佢入到街市,由頭行到尾都是省果一蚊幾毫
其他嘢就懵盛盛!吹到啤啤聲

引用:
原帖由 難得胡涂 於 2015-12-11 04:21 PM 發表 查看引用來源

真係可愛到痺!女人蠢蠢地真是可愛…
肥田就是呢類型,見佢入到街市,由頭行到尾都是省果一蚊幾毫
其他嘢就懵盛盛!吹到啤啤聲

小數怕長計嘛:smile_o01:....有個識慳家既老婆....三生有幸啦:smile_o05:

引用:
原帖由 jo-- 於 2015-12-11 04:24 PM 發表 查看引用來源
小數怕長計嘛:smile_o01:....有個識慳家既老婆....三生有幸啦:smile_o05:
慳左果一蚊幾毫,唔夠補貼其他!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆