上一頁下一頁
發新話題

可一不可再既玩意 #1,2,5,7,8,11,16,17,19,28,44

收藏  |  訂閱
65  29.2k

what a wonderful game!!!!!!!!!!!!!!!!

wow....what a story!  Looking forward to your updates C-Hing!

引用:
原帖由 ballball32 於 2015-8-20 08:56 PM 發表 查看引用來源

係好好玩.... 但冇得再同樣方法玩第二次LU...
如果你條女想玩,第二次可以玩第二樣。

引用:
原帖由 ballball32 於 2015-8-21 12:08 PM 發表 查看引用來源
成個GAME我由同條女提起到真正出發日有成個星期. 呢個星期不斷同佢傾下到時做D咩呀, 幻想下D情節呀..
全部都係我覺得刺激同可以回味既地方...
終於都黎到星期五...我就按自己本身預左既咁.. 唯一唔同既係我開始作 ...
故事吸引,很用心的分享,期待再次更新。。。

引用:
原帖由 vanbrowser 於 2015-8-22 07:06 AM 發表 查看引用來源

如果你條女想玩,第二次可以玩第二樣。
我想玩既係佢以為真係同緊第二個上床, 但其實係我黎.. 我可以第一身既視點同觸覺去感受呢件事..
真係可一不可再喇..

有趣玩法。keep update.

引用:
原帖由 ballball32 於 2015-8-22 04:31 PM 發表 查看引用來源

我想玩既係佢以為真係同緊第二個上床, 但其實係我黎.. 我可以第一身既視點同觸覺去感受呢件事..
真係可一不可再喇..
其實我想知,你地不嬲join 開果d 係咩party? 之前果d 都係單對單?

引用:
原帖由 azpui 於 2015-8-22 11:51 PM 發表 查看引用來源
其實我想知,你地不嬲join 開果d 係咩party? 之前果d 都係單對單?

呢個唔方便公開講, 而且唔係今次單野既重點:smile_35:
同埋個D PARTY只係參觀性質, 本身冇咩特別事發生..

引用:
原帖由 ballball32 於 2015-8-23 12:27 AM 發表 查看引用來源

呢個唔方便公開講, 而且唔係今次單野既重點:smile_35:
同埋個D PARTY只係參觀性質, 本身冇咩特別事發生..
參觀我都有興趣喎,可pm?

求更新

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆