上一頁下一頁
發新話題

P.133 by BoBo P.151 by 小yan

收藏  |  訂閱
3.0k  68.1k

引用:
原帖由 bobowong224 於 2015-12-15 02:56 PM 發表 查看引用來源

咁改左佢啦~Mr.A都唔好啦
改? 好大工程喎... 唔叫A叫咩?

引用:
原帖由 jo-- 於 2015-12-15 02:57 PM 發表 查看引用來源
我好多時都係 Cd-rom 嘛~~~
:smile_o10:~~~係見你有新野 咪浦出黎囉~~~:smile_o01:
咁而家變左係你騎劫我個POST喎:smile_30:

引用:
原帖由 jo-- 於 2015-12-15 02:57 PM 發表 查看引用來源
我好多時都係 Cd-rom 嘛~~~
:smile_o10:~~~係見你有新野 咪浦出黎囉~~~:smile_o01:
我上個POST ... 你一隻字都無留過, 咁即是你無浦過出黎啦:smile_45:

引用:
原帖由 YanNessIsMe 於 2015-12-15 03:01 PM 發表 查看引用來源

改? 好大工程喎... 唔叫A叫咩?
其他25個英文字母都好過A
你幻想下Mr. A先~係咪好嘔心

引用:
原帖由 bobowong224 於 2015-12-15 03:02 PM 發表 查看引用來源

其他25個英文字母都好過A
你幻想下Mr. A先~係咪好嘔心
個個另類MR. A ... 真心想屌柒佢.

繼續推

十卜

引用:
原帖由 YanNessIsMe 於 2015-12-15 03:03 PM 發表 查看引用來源

個個另類MR. A ... 真心想屌柒佢.
佢條仆街~搵唔到食就呃蝦條
CRAZYRUN D女唔係好恰

我同意你句明食不偷心~讚呀BABE

引用:
原帖由 bobowong224 於 2015-12-15 03:01 PM 發表 查看引用來源

咁而家變左係你騎劫我個POST喎:smile_30:
我等騎你~~~~個post 好耐啦~~~~:smile_o01:

引用:
原帖由 bobowong224 於 2015-12-15 03:05 PM 發表 查看引用來源

佢條仆街~搵唔到食就呃蝦條
CRAZYRUN D女唔係好恰

我同意你句明食不偷心~讚呀BABE
但條友呢..其實佢搞到自己唔知自己想點囉而家... 左又唔係, 右又唔係

係呀.. CRAZYRUN D女 唔好恰架... 重點: 你柒就無死埋黎扮醒目.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆