上一頁下一頁
發新話題

(1)一段胆顫心驚的荒唐偷食經歷p.1(2)酒醉後荒唐地想起契妹p.23,36,42,51,57完

收藏  |  訂閱
849  67.8k

引用:
原帖由 Misa﹏小蕾 於 2015-11-27 01:50 PM 發表 查看引用來源

Chris C兄,你好像很了解Peter C兄啵!!
唔係我了解佢而係,peter哥係到出晒名打不死,有超強生命力。

引用:
原帖由 tsuitsui2015 於 2015-11-27 01:56 PM 發表 查看引用來源
我也想寫下一些瘋狂回憶!但總是提不起勁去寫…
今天我又回到了曾經瘋狂的國內,一個人的時候總是想念同回憶,年齡不輕的我,曾經跟比我年輕20年的哥兒們瘋狂造愛,一晚被射了3次,早上沒有套還內射了一次,今天我又 ...
滿足晒:smile_o01:。
今天又可以有機會試過喇:smile_o10:

少心玩火

引用:
原帖由 哥哥peter 於 2015-11-27 02:07 PM 發表 查看引用來源
吾好咁認真~我都係up下

OK,那就好了!

引用:
原帖由 chris@hk 於 2015-11-27 02:17 PM 發表 查看引用來源
唔係我了解佢而係,peter哥係到出晒名打不死,有超強生命力。
這個我就不是太清楚了,你不說我也不知道 Peter C兄原來是這麼有名的!

引用:
原帖由 jo-- 於 2015-11-27 02:16 PM 發表 查看引用來源
人不瘋狂枉少年嘛....年青時各人都有本錢....去瘋狂.....人大左 咪緊慎行事囉~~~:smile_o01:
你好!jo哥哥

引用:
原帖由 tsuitsui2015 於 2015-11-27 02:29 PM 發表 查看引用來源

你好!jo哥哥

你好~~好耐唔見....哥哥"仔"...會好D囉~~~哈哈哈哈:smile_o01:

引用:
原帖由 chris@hk 於 2015-11-27 02:20 PM 發表 查看引用來源
滿足晒:smile_o01:。
今天又可以有機會試過喇:smile_o10:
不知道有沒有機會!年紀大了,受不了太刺激

引用:
原帖由 jo-- 於 2015-11-27 02:30 PM 發表 查看引用來源
你好~~好耐唔見....哥哥"仔"...會好D囉~~~哈哈哈哈:smile_o01:
叔叔也有不錯

引用:
原帖由 Misa﹏小蕾 於 2015-11-27 02:24 PM 發表 查看引用來源

這個我就不是太清楚了,你不說我也不知道 Peter C兄原來是這麼有名的!
哈,依家知也不是遲!

師妹你下午好似得閒點喎?
BTW 你前一張頭像好睇呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆