上一頁下一頁
發新話題

#1- Sex after pill, 女人.com 故事(1+2) #40 & #2305

收藏  |  訂閱
3.0k  111.9k

我都回憶起我第一次的ons , 我就係平安亦發生
引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-16 10:52 PM 發表 查看引用來源

引笑入性 :smile_30:
過多排啦... 再打多一個故仔出黎.. 不過我 D 故仔都好快用晒架啦...

引用:
原帖由 friend_forever 於 2011-5-16 10:51 PM 發表 查看引用來源
因為他就出新文!

唔係波…我地有排吹喎…:smile_30:

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-16 10:51 PM 發表 查看引用來源

次次都估錯.. 我仲諗緊你會唔會去街.. 識下靚仔個陣.. 你既然做左宅女... :smile_40:

我仲諗緊自己去唔去一個朋友的酒會..不過我都知唔好玩.. 可能志在飲酒. 識下其他人
見心情一般咪出少日街囉~~你幾時去朋友嘅酒會?結婚party~~

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-5-16 10:53 PM 發表 查看引用來源

有好野唔釘聲比啲兄弟,獨食波…:smile_22:
佢鍾意買獨贏 唔買連贏

我都回憶起我第一次的ons , 我就係平安夜發生,又係同你差不多,分左手一段時間,好想搵個人攬下!
引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-16 10:52 PM 發表 查看引用來源

引笑入性 :smile_30:
過多排啦... 再打多一個故仔出黎.. 不過我 D 故仔都好快用晒架啦...

引用:
原帖由 icecoldceci 於 2011-5-16 10:53 PM 發表 查看引用來源
吓~條女甘pk嘅~~~:smile_22: :smile_22: :smile_22:
哈哈.. 係我入世未深咋.. 原來都唔係一件咩野出奇的事, 無被人偷荷包都算係咁

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-5-16 10:53 PM 發表 查看引用來源

有好野唔釘聲比啲兄弟,獨食波…:smile_22:
下.. 我想識個位女仔.. 佢因為大哥欠錢... 捉左佢去做 1 樓 1.. 第一次都係被左 D 客喎
不過我又倒唔介意去識個位女仔... 所以咪想花時間去傾.. 睇下做唔做到朋友

引用:
原帖由 friend_forever 於 2011-5-16 10:54 PM 發表 查看引用來源
我都回憶起我第一次的ons , 我就係平安亦發生
唔係呃豬呀嘛 :smile_44:

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-16 10:57 PM 發表 查看引用來源

哈哈.. 係我入世未深咋.. 原來都唔係一件咩野出奇的事, 無被人偷荷包都算係咁
你個陣幾歲啊~:smile_13: :smile_13:

唔係!!阿豬未夠十八就無咗!
引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-16 10:59 PM 發表 查看引用來源

唔係呃豬呀嘛 :smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆