上一頁下一頁
發新話題

再厚賜人妻

收藏  |  訂閱
94  31.5k

引用:
原帖由 Tony.Stark 於 2015-10-24 09:52 發表 查看引用來源
樓住你外型應該唔差,否則好難食到咁多女,wechat 玩附近的人,第一時間都係睇樣啦
咩人都有市場
我依d只限識到人妻

引用:
原帖由 mlaf 於 2015-10-24 06:33 發表 查看引用來源

唔摸由至可,一摸真係手不離波,吸手波之餘,linlin大細剛剛好,佢一開始好想反抗,直到我一野扯佢件衫連bra落黎,一啖啜落去個下,佢就即刻軟晒,我當然把握機會扯埋另一邊,一邊啜一邊摔,開始聽到佢既呻吟聲, ...
我一直係佢後面等,等佢傾完電話,從後欣賞佢,真係應大得大應細得細,又白又滑,我要等既一刻黎啦!佢一收線我就從後攬實佢,一手捉住佢兩隻手,另一隻手就申入佢下面,講完個電話都係咁濕,把明好想要我既棒棒,我放棒棒係佢下不停咁郁,雙手又玩番佢對波波,佢既呻吟聲越黎越大

當我想插人既時候,佢又再想反抗,去到依一刻,我點會放棄,一下就插左入去,佢就呀左一聲,我當然唔俾佢既叫聲停,捉住佢條腰好有節奏咁插佢,我問佢你同老公有無係廳做過,佢吟吟下咁話有,我就話等我做點你老公未做過既野

我將棒棒抽出,用我隻潮吹手玩弄佢妹妹,好快我就已經感覺到有股水想湧出黎,佢就越叫越大聲,我就越插越快,d水一條條咁噴出黎,佢享受到上身扒左係餐枱上,我乘勢追擊,繼續用狗仔插佢,插左陣到我要休息下,抱佢去sofa,到佢服侍番我......

師兄 附近的人 真系咁易食到好野

師兄質素人妻走唔甩,但有無試過用係靚妹身上,應該都WORK,都可以食唔少好野先係.

我睇親個標題就會自然讀左"厚切人妻" haha sorry

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-10-25 12:49 AM 發表 查看引用來源
我睇親個標題就會自然讀左"厚切人妻" haha sorry

HAHA.....厚切,咪多肥少瘦?食唔落架喎.

引用:
原帖由 BoyRoy 於 2015-10-24 01:25 PM 發表 查看引用來源

其實講真唔一定要驚。看更未必眉精眼企,隔離鄰舍又未必咁熟, 隨時隔離屋有無人住、有乜野人住都唔知。 反而可能要擔心既係對方另一半突然返屋企。。。
另外我又諗,如果被ex睇到自己d最新情史,會唔抵得想翻撻 ...
上得屋,其實都係下半身諗野,仲邊會咁冷靜.而且我信樓主應該諗,條女驚過佢啦,話晒女人仔一個.
但師兄講EX睇到?而家講厚切人妻,邊得黎EX啊?

引用:
原帖由 mlaf 於 2015-10-24 19:00 發表 查看引用來源

我一直係佢後面等,等佢傾完電話,從後欣賞佢,真係應大得大應細得細,又白又滑,我要等既一刻黎啦!佢一收線我就從後攬實佢,一手捉住佢兩隻手,另一隻手就申入佢下面,講完個電話都係咁濕,把明好想要我既棒棒 ...
棒棒不離妹妹咁坐左係sofa,佢好識做轉左女上un我,技巧麻麻,不過從後面欣賞佢成個body好正,最正佢前面有部無開到電視,睇到佢對波波彈下彈下,超正,un到咁上下佢都倦,我就反轉佢到我男上,將佢對腳抬高,下下插到最入,叫到拆天,扑到咁上下我話不如入房,佢點點頭我就一野抱起起佢,邊插邊行去房,感覺真係好正,佢真係好濕

去到床,我就掛下鴨,狗仔,側身咁,扑到佢夠本就外射左,佢成塊面都紅晒,大家都好滿足咁攬實一陣,異口同聲話不如去沖涼,哈哈

沖完大家攬住傾下心事,賽後檢討咁,佢真係好怕羞,咩都話唔知,傾多兩傾我又硬左,暗示想再黎多次,點知佢話佢夠晒,唔可以再要了!我一面失望之際,佢竟然話幫我......

繼續師兄

引用:
原帖由 mlaf 於 2015-10-25 13:05 發表 查看引用來源

棒棒不離妹妹咁坐左係sofa,佢好識做轉左女上un我,技巧麻麻,不過從後面欣賞佢成個body好正,最正佢前面有部無開到電視,睇到佢對波波彈下彈下,超正,un到咁上下佢都倦,我就反轉佢到我男上,將佢對腳抬高,下下 ...
最後啦

佢起左身,慢慢錫我塊臉,再錫耳珠,再錫頸,一邊摸住硬到咩既棒棒,套動既手法既溫柔又有節奏,時不時又玩弄下蛋蛋,慢慢佢就落到去棒棒面前,見到佢好似欣賞緊咁,再一啖一啖咁含落去,好鬼正,我當然都玩下佢波波,見住佢一下下咁上落,又欣賞到佢對波波,真係超正

之後佢再主攻蛋蛋,又含又啜,完全係好熟練既口技,我不禁講左句"你老公真幸福",佢打左我一下,再越錫越落,竟然佢有依個絕招,錫埋我後面,嘩!天哦!好大既享受,邊錫邊啜,再用手套動住棒棒,我都忍唔住叫左出黎,真係太爽

佢好用心咁服侍我,不過我係難點被吹爆,所以我都提佢用手chok快點,用舌頭錫,佢好聽話,做到足之餘更用另一隻手玩弄我後面,個種感覺我唸起都硬左,好快佢就接收晒我既精華,清潔完,一齊訓左陣

期待下次

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆