上一頁下一頁
發新話題

愛胸之人 - 成長故事 第9篇update@p15

收藏  |  訂閱
247  41.5k

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2015-5-25 12:07 PM 發表 查看引用來源

香港女仔又細波,腰又粗
我上年年尾去澳洲,真係好大波
我上年都去過澳洲,不過無試過鬼妹

引用:
原帖由 04329234 於 2015-5-25 12:42 PM 發表 查看引用來源
我上年都去過澳洲,不過無試過鬼妹

我都冇食過鬼妹
只是見到
HAHA,咁多人都有去過澳洲
係呢,你最大波的扑過有幾大?

Support you C-Hing; please keep writing!

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2015-5-25 02:19 PM 發表 查看引用來源

我都冇食過鬼妹
只是見到
HAHA,咁多人都有去過澳洲
係呢,你最大波的扑過有幾大?
32D

:smile_40::smile_40::smile_40:
瘦底
引用:
原帖由 04329234 於 2015-5-25 05:22 PM 發表 查看引用來源

32D

引用:
原帖由 04329234 於 2015-5-25 05:22 PM 發表 查看引用來源

32D

35E係香港

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2015-5-25 05:26 PM 發表 查看引用來源
:smile_40::smile_40::smile_40:
瘦底

算唔算係呢?
又唔算係好瘦,手腳有DD肉,但條腰幼,所以顯得好大。真係好正!

引用:
原帖由 chris@hk 於 2015-5-25 05:29 PM 發表 查看引用來源
35E係香港
35E………………
你就好啦!
係女朋友定ONS?

上回講到,我會考會有幾多分呢?

1A1B2C2D
第一時間我同屋企人講自己成績,之後就係Freda小姐,我叫佢估我幾多分,佢估我18分以上,我就話:“咁你要做一樣我想你做既野喇!”佢唔信我有18分,但又要估我18分,想點呢?之後我直頭俾埋張cert 佢睇,佢先信,佢再問我想佢做啲咩?我話今晚食飯,佢又OK.

嗰晚8:00,約左佢喺火車站等,佢著得比平時唔同。一條one piece既裙,好洋娃娃feel(點解咁好波唔著得性感啲呢?)但都係一個幾靚既女仔。我地之後去左間cafe食野,傾下計,佢問我佢點算好,因為佢得10分,我唯有俾下意見佢,傾左無耐,佢問我“你拎到18分就只係想我同你食餐飯呀?” 我心諗緊係唔係啦,唔通話,我想扑你,我想試下扑野,我想揸下你個波咩?最後我竟然問佢,“你可唔可以做我女朋友?”佢無出聲,視線轉左去望其他地方,避開左我既眼神,大家靜左差唔多3分鐘,我話不如走喇,佢只係點頭話好,無出過任何聲。

送到佢樓下,佢話對唔住,佢未想同我一齊住,等佢冷靜下先。其實我都知自己輸左,我亦無去強求佢考慮清楚等等。

呢晚之後,佢都無再打俾我,而我都因為佢話想冷靜,我都無再打俾佢。最後我去左第二間中學讀中六,而從朋友口中得知,佢選擇repeat.

新既生活開始左,我都開始忘記佢既事,我有我既中六新生活,我依然係比較出名既學生,因為依然喺運動會拎好多金牌,又係學校既足球隊隊長,又係社既體育幹事,仲識到好多低form既女仔。不過呢個時候,我反而無意中發現左文科班既一個女仔,其實又係一個幾靚女既女仔,好斯文既感覺,我亦透過我既網絡,拎到佢既電話(我中六年代開始用手提電話)。我地亦開始左傾電話,認識………而佢(叫佢S小姐啦)亦同我講話第一眼見到我,都有種一見鐘情既感覺。

我諗只要我提出,我地好快就可以一齊,但呢個時候,Freda小姐出現了,佢既一個SMS令我好困惑…………

引用:
原帖由 04329234 於 2015-5-26 04:20 PM 發表 查看引用來源
上回講到,我會考會有幾多分呢?

1A1B2C2D
第一時間我同屋企人講自己成績,之後就係Freda小姐,我叫佢估我幾多分,佢估我18分以上,我就話:“咁你要做一樣我想你做既野喇!”佢唔信我有18分,但又要估我18分,想 ...
最後點?請盡快update,好緊張~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆