上一頁下一頁
發新話題

#1- Sex after pill, 女人.com 故事(1+2) #40 & #2305

收藏  |  訂閱
3.0k  112.2k

踢占占一野:smile_40:

引用:
原帖由 dada__pig 於 2011-6-3 09:41 PM 發表 查看引用來源
踢占占一野:smile_40:
踢得好, 踢得妙.. 踢到我要叫.. 出街買護膚品先

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-6-3 09:44 PM 發表 查看引用來源

踢得好, 踢得妙.. 踢到我要叫.. 出街買護膚品先
:smile_13: 你而家出街?

引用:
原帖由 dada__pig 於 2011-6-3 09:46 PM 發表 查看引用來源

:smile_13: 你而家出街?
係呀, 打算試下買 D 去死皮的野... 不過罐野 150 蚊呀.. 肉赤
要去沖涼體驗下佢的神奇魔力先 :smile_30:

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-6-3 10:10 PM 發表 查看引用來源

係呀, 打算試下買 D 去死皮的野... 不過罐野 150 蚊呀.. 肉赤
要去沖涼體驗下佢的神奇魔力先 :smile_30:
咁番黎先再傾啦:smile_o07: :smile_o07:

引用:
原帖由 dada__pig 於 2011-6-3 10:13 PM 發表 查看引用來源

咁番黎先再傾啦:smile_o07: :smile_o07:
終於沖左半個鐘啦.. 不過個罐野, 原來原價 185 添呀
不過搽少少就去左好多死皮.吹佢唔漲

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-6-3 10:39 PM 發表 查看引用來源

終於沖左半個鐘啦.. 不過個罐野, 原來原價 185 添呀
不過搽少少就去左好多死皮.吹佢唔漲
咁值唔值呢

引用:
原帖由 dada__pig 於 2011-6-3 10:43 PM 發表 查看引用來源

咁值唔值呢

值的.. 依家係開始要諗方法.. 點樣可以清理得更好就 very good

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-6-3 10:45 PM 發表 查看引用來源

值的.. 依家係開始要諗方法.. 點樣可以清理得更好就 very good
Ic~~~~最緊要岩用

引用:
原帖由 dada__pig 於 2011-6-3 10:46 PM 發表 查看引用來源

Ic~~~~最緊要岩用
不過買完會易唔洗.. 唔夠用..
咁你 D 工作得黎的錢, 諗住同屋企人請食咩 ar ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆