上一頁下一頁
發新話題

#1- Sex after pill, 女人.com 故事(1+2) #40 & #2305

收藏  |  訂閱
3.0k  113.7k

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-25 04:25 AM 發表 查看引用來源

哈哈.. 明明係一隻雀.. 做咩要雙思... 單思咪算咯

場波完啦 :smile_30:
單方面付出係無用 留吾住佢架:smile_27::smile_42:
FT 幾多比幾?:smile_41:

引用:
原帖由 S!UBEE 於 2011-5-25 04:27 AM 發表 查看引用來源

單方面付出係無用 留吾住佢架:smile_27::smile_42:
FT 幾多比幾?:smile_41:
輸 1:2 :smile_30:

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-25 04:29 AM 發表 查看引用來源

輸 1:2 :smile_30:
算數啦 告別賽姐:smile_13:

引用:
原帖由 S!UBEE 於 2011-5-25 04:30 AM 發表 查看引用來源

算數啦 告別賽姐:smile_13:
又唔介懷比數.. 反而仲覺得七小福的球技.. 比起曼聯班後備仲好

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-25 04:31 AM 發表 查看引用來源

又唔介懷比數.. 反而仲覺得七小福的球技.. 比起曼聯班後備仲好
咁梗係啦 七小福踢波多過佢地食飯呀:smile_30:

引用:
原帖由 S!UBEE 於 2011-5-25 04:33 AM 發表 查看引用來源

咁梗係啦 七小福踢波多過佢地食飯呀:smile_30:
哈哈.. 講得好
你都仲未捨得訓呀 ?:smile_13:

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-25 04:35 AM 發表 查看引用來源

哈哈.. 講得好
你都仲未捨得訓呀 ?:smile_13:
其實差吾多架啦 咁你呢?
你又未捨得訓呀?:smile_14:

引用:
原帖由 S!UBEE 於 2011-5-25 04:37 AM 發表 查看引用來源

其實差吾多架啦 咁你呢?
你又未捨得訓呀?:smile_14:
點會未捨得訓呀.. 不過做個引子.. 話你知我做小寶寶啦 :smile_30:

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-25 04:40 AM 發表 查看引用來源

點會未捨得訓呀.. 不過做個引子.. 話你知我做小寶寶啦 :smile_30:
哈哈 咁好啦 好夢啦:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 S!UBEE 於 2011-5-25 04:41 AM 發表 查看引用來源

哈哈 咁好啦 好夢啦:smile_40::smile_40:
明日見啦:smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆