上一頁下一頁
發新話題

#1- Sex after pill, 女人.com 故事(1+2) #40 & #2305

收藏  |  訂閱
3.0k  113.0k

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-21 04:08 PM 發表 查看引用來源

係喎.. 既然你係一張白紙般純潔.. 點解唔一邊搵 PT 挨住先.. 一邊 send CV 去做政府工..
哈哈哈哈 我笑鳥:smile_30:
其實可以既話 我想搵份LOGISTICS / MERCHANDISING既CLERK仔做住先:smile_44:
政府工?:smile_14:

引用:
原帖由 dada__pig 於 2011-5-21 04:12 PM 發表 查看引用來源

其實都係既~~~~~~~~~~
咪係,最緊要可以同我地齊吹吖痳…諗咁多做咩吖!

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2011-5-21 04:12 PM 發表 查看引用來源

看妳既事業線,都知妳有小小事業既:smile_47:
而家失業呢:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-5-21 04:10 PM 發表 查看引用來源

佢姓麥叫玲玲…
佢好過麥玲玲,佢會用身體語言說你知,佢有冇事業

引用:
原帖由 dada__pig 於 2011-5-21 04:13 PM 發表 查看引用來源

而家失業呢:smile_24: :smile_24:
妳都知失業,我都唔開心:smile_24: :smile_24:
引用:
原帖由 damabird123 於 2011-5-21 04:12 PM 發表 查看引用來源

快定慢先?
快慢唔同日子有唔同快慢:smile_47:

引用:
原帖由 dada__pig 於 2011-5-21 04:12 PM 發表 查看引用來源

其實都係既~~~~~~~~~~
岩做既 咪做住先

引用:
原帖由 S!UBEE 於 2011-5-21 04:13 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈哈 我笑鳥:smile_30:
其實可以既話 我想搵份LOGISTICS / MERCHANDISING既CLERK仔做住先:smile_44:
政府工?:smile_14:
做跟單文員都唔好做 Merchandising Clerk 呀.. 除左要做好多豬頭骨的工作.. 仲好受氣
一係就 in 個 title 係 Assistant Merchandiser 好過.. 我自己都係做跟呢類工作... 所以好明白

如果 logistics ar... 好似有個網站專 for 物流架... 話唔埋你可以見 DHL / TNT 個 D... 我以前都試過做 pt data entry in DHL
very 好 pay ~

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2011-5-21 04:15 PM 發表 查看引用來源

妳都知失業,我都唔開心:smile_24: :smile_24:

快慢唔同日子有唔同快慢:smile_47:
你點會唔開心

引用:
原帖由 S!UBEE 於 2011-5-21 04:15 PM 發表 查看引用來源

岩做既 咪做住先
嗯.. ..

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2011-5-21 04:13 PM 發表 查看引用來源

佢好過麥玲玲,佢會用身體語言說你知,佢有冇事業
咁我又未領敎過佢哦… 佢有矛樹葉,要你去睇睇....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆