上一頁下一頁
發新話題

#1- Sex after pill, 女人.com 故事(1+2) #40 & #2305

收藏  |  訂閱
3.0k  112.7k

:smile_o13: :smile_o13:  hi

乜原來轉咗場嚟呢度@@
大家好耐冇見~~

引用:
原帖由 永恆之宇宙 於 2011-5-21 01:38 PM 發表 查看引用來源
乜原來轉咗場嚟呢度@@
大家好耐冇見~~
哇, :smile_38::smile_38::smile_38::smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 kennbb 於 2011-5-21 01:38 PM 發表 查看引用來源

哇, :smile_38::smile_38::smile_38::smile_38::smile_38:
做咩事咁大反應???
因為我潛水潛太耐?

引用:
原帖由 永恆之宇宙 於 2011-5-21 01:40 PM 發表 查看引用來源
做咩事咁大反應???
因為我潛水潛太耐?
因為個個黎晒呢到 :smile_38::smile_38:
哈哈, 其實係因為掛住你..................... 話買比我既明信片 :smile_30:

引用:
原帖由 kennbb 於 2011-5-21 01:40 PM 發表 查看引用來源

因為個個黎晒呢到 :smile_38::smile_38:
哈哈, 其實係因為掛住你..................... 話買比我既明信片 :smile_30:
我都係望一望先知個個嚟哂呢邊
搵緊啦...成個禮拜落雨落到PK搞到我都冇心情出街搵

引用:
原帖由 永恆之宇宙 於 2011-5-21 01:38 PM 發表 查看引用來源
乜原來轉咗場嚟呢度@@
大家好耐冇見~~
死永仔…你呢排屎左去邊呀…:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-5-21 01:46 PM 發表 查看引用來源

死永仔…你呢排屎左去邊呀…:smile_38: :smile_38:
潛水做嘢啊嘛
雀兄有冇份買六合彩啊?

引用:
原帖由 永恆之宇宙 於 2011-5-21 01:41 PM 發表 查看引用來源
我都係望一望先知個個嚟哂呢邊
搵緊啦...成個禮拜落雨落到PK搞到我都冇心情出街搵
我呢到冇雨wor :smile_30:
其實都有少少掛住你既 :smile_45::smile_45:

引用:
原帖由 kennbb 於 2011-5-21 01:48 PM 發表 查看引用來源

我呢到冇雨wor :smile_30:
其實都有少少掛住你既 :smile_45::smile_45:
我頭先先淋完雨嚟><
咁多謝啊~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆