上一頁下一頁
發新話題

新人又開下post先,夏日青春狂奔三日兩夜濕身露營之旅....

收藏  |  訂閱
189  98.8k

引用:
原帖由 年輕熟女 於 2015-11-3 14:18 發表 查看引用來源
我都唔知自己係咩位置
結左婚?

C兄,你加油叨~!

月月:誠實......咁… 你係咪好想繼續落去?
我:(老實不客氣)幾係想啦,再係咁會陽痿架大佬~
丫惠:咁你就陽痿啦,色情男..haha
月月:我都係咁話...呵呵
好,算,你地好野 我轉。。。轉中你地你地就死硬 …我一轉轉中丫惠.....
我:丫惠你淨番幾次誠實?  *****
丫惠:最後一次啦,今次我揀誠實。
我:好,快快趣問你,如果我依家想同你啪啪啪你制唔制(奸笑中)
丫惠:(面都紅埋)你傻既,邊個會想喎  唔制....
月月:嘩,你個死色情男...
我:月月你明明都好想要扮咩姐 哈哈,丫惠到你轉啦。
丫惠一轉轉中....我...我戈一刻好自然咁揀左大膽,因為我想睇下佢地有咩野玩我 haha...
丫惠:又係你喎 哈哈,揀大膽啦
我:大膽咪大膽,我揀大膽。
月月:晨子任由係處置囉!!!
丫惠:(做出好有霸氣你過黎既手勢)
我:(我唯有)係既,主人
丫惠:岩岩咪谷到好辛苦既...我比2min你 係我地面前打飛機打出黎(超奸個樣)
我:… … 好難為情喎咁
月月:想輸左唔認數。
丫惠:想你無咁辛苦咋。
講下講下我終於拎左仲好Q硬既小晨出來撚丫撚 撚丫撚,不過我係背住佢地坐,我特登慢慢撚 撚左一陣佢地開始話咁耐架,咁。耐都未出黎既??
我:係呀,無咁快 不如我轉左先啦,我keep住打啦最多 打到出先停。
佢地:都好既。
哈哈哈哈,我成功了 …戈刻個腦不停轉,最後得出結論係 就算我轉到丫惠定月月都好,佢地都只可以揀大膽,因為誠實豆沙包已經用晒!!!!!!!我突然間轉身撚小晨,佢地對眼好自然咁望住我支野。
月月:嘩,做咩事咁紅既。
丫惠:你知唔知醜架,做咩轉過黎。
我:你地咪理啦(奸笑中)
我轉啦(只要我一轉轉中邊個美女都可以結束依個遊戲)************

唔好意思,咁多位師兄姐弟妹我又要開工啦,得閒先再打!
順帶一提,咁多位睇左咁耐估下我轉中邊個,轉中之後又會做咩 … 同埋大家會想同丫惠定月月啪啪啪多啲?

Pm我戈啲師兄姐弟妹,我分數唔夠覆唔到架,大家可以留wechat比我都得 同埋我唔係基基黎的,想做朋友既話唔該師姐師妹先好搵我 我都想搵下師姐妹吹下水 <3 <3 <3

引用:
原帖由 年輕熟女 於 2015-11-3 14:18 發表 查看引用來源
我都唔知自己係咩位置
師姐留個whatsapp或者wechat比我等我話你知  haha....

引用:
原帖由 Flere210 於 2015-11-3 01:22 發表 查看引用來源
Ching真係幸福

你都有機會既

引用:
原帖由 michaelycy_2007 於 2015-11-3 14:22 發表 查看引用來源
Support繼續寫
多謝呀...我會keep住更新的

引用:
原帖由 kanson_29 於 2015-11-3 04:07 PM 發表 查看引用來源
月月:誠實......咁… 你係咪好想繼續落去?
我:(老實不客氣)幾係想啦,再係咁會陽痿架大佬~
丫惠:咁你就陽痿啦,色情男..haha
月月:我都係咁話...呵呵
好,算,你地好野 我轉。。。轉中你地你地就死硬 … ...
True or dare 正呀,仲要同兩位美女玩
唔知點解我玩親true or dare都成日中,好快就要係班女面前除哂所有衫褲

再等更新

期待你嘅3P。。。

快D更新啦..好正呀你個POST

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆